Sztárok

Már a rajongóknak is szemet szúrt: valami nagyon nem stimmel Brad Pitt arcával - Fotók

Egyre többen gondolják úgy, hogy az Oscar-díjas hollywoodi színész is ádáz harcot kezdett az öregedéssel, és titokban plasztikai beavatkozásoknak vetette alá magát. Mi az igazság?

Hogy tudott így megfiatalodni?

Szakajtónyi kérdést vet fel a 60 éves Brad Pitt új külseje. A Hetedik, a Harcosok klubja és a Becstelen Brigantyk legendás főszereplője sosem volt az az öreguras alkat, vadonatúj fényképein azonban érdekes apróságokra lettek figyelmesek a vájtszemű rajongók. Olybá tűnik, Pitt az elmúlt hónapokban készült képein egész egyszerűen fiatalabbnak néz ki, mint egy vagy két évvel ezelőtt. Hogyan lehetséges ez? Sokan máris arról suttognak, hogy a nők régi nagy kedvence titokban plasztikai beavatkozásoknak vetette alá magát. Tényleg erről van szó?

Ebből a videóból is kitűnik, hogy Pitt arcán most jóval kevesebb ránc éktelenkedik, mint pár évvel ezelőtt. "Hatvanéves létére olyan, mintha visszafelé öregedne. A négy évvel ezelőtt készült fotóin jól láthatók az arcán az öregedés természetes jelei. Az elmélyült ráncok, a megereszkedett szemhéj, kissé megnyúlt arcbőr. (...) Az átalakulását tavaly vették észre először Wimbledonban. Szemmel látható a változás, és az, hogy mennyivel fiatalosabb most. Ha oldalról nézzük, sokkal karakteresebb a profilja" - mondta az Instagramon is aktív véleményvezér, dr. Johny Betteridge plasztikai sebész.
Kattints a további képekért!

A popzene koronázatlan királyának lánytestvére önerőből ért el szenzációs sikereket a 80-as, 90-es években, ám mára jócskán lehanyatlott a népszerűsége, mindennek tetejében pedig még a külseje is megváltozott, méghozzá drámaian.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.