Sztárok

Minden máshogy lesz ezután: meghökkentő dolgot jósoltak Károlynak és Harrynek, teljesen átalakulhat a királyi család

Egy médium jóslata szerint Károly nem sokáig ül majd a trónon, de Harrynek is van félnivalója, ugyanis magánélete hamarosan darabjaira hullik, ami egész további életére hatással lesz.

Vajon kinek lesz igaza?

Mint ahogyan arról korábban már a Femcafe.hu is beszámolt, a világszerte jóslatairól ismert Nostradamus nem sok jóval kecsegteti a brit királyi családot: a látnok jövendölése szerint az újdonsült Károly király nem sokáig élvezi majd az uralkodói létet, amelyre oly sokáig várt, ugyanis idős korára hivatkozva lemond a trónról, őt pedig egy olyan ember követi, aki soha nem gondolta volna, hogy valaha is király válik belőle – ő nem más, mint Harry herceg. Nos, nem csupán Nostradamus állt elő látomásaival, hanem John Hughes is, aki egy interjúban a minap elárulta, hogy pontosan tudja, Károly hány évig uralkodik majd, valamint azt is látja előre, hogy Harry hercegre cudar napok várnak, ugyanis magánélete nemvárt fordulatot vesz majd, ami megváltoztatja egész életét…

Lapozz!

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!
Fashion&Beauty
Te milyen időközönként mosod ki farmernadrágjaid? Az egyik leghíresebb divattervező egy igen sokkoló választ adott, azonban mi utánajártunk, hogy mi is az igazság.