Sztárok

Nostradamus szerint III. Károly nem sokáig ül majd a trónon, hamarosan leváltják őt – Nem Vilmos kerül a helyére

Nostradamus főként egy dologról ismert: jóslatai közül számos valóra vált már az évek során, holott a látnok az 1500-as években élt és írta meg próféciáit, mégis sorra igazolódnak be a modern világra jósolt jövendölései. Nos, az asztrológusnak III. Károly királyról is volt mondanivalója.

Éjsötét próféciák

Nostradamus IX. Károly francia király udvari orvosa volt, emellett pedig képzett csillagász-asztrológus, gyógyszerész, illetve jós, avagy látnok is, ez utóbbi tulajdonsága, foglalkozása miatt vált világszerte ismertté a neve, hiszen éjsötét jóslatai közül az elmúlt években több is valóra vált már. Nostradamus az emberiség jövőjére vonatkozó látomásait A próféciák című könyvében fogalmazta meg és hozta nyilvánosságra, ezek a jóslatok pedig a mai napig ki tudják akasztani az embereket, akik hisznek a jövendőmondásban, hiszen a francia forradalom vagy éppen Hitler felemelkedése, valamint a koronavírus-járvány is szerepelt a próféciák közt, amelyek legnagyobb sajnálatunkra beigazolódtak. Nos, Nostradamus a brit királyi család jövőjére vonatkozóan is elejtett néhány utalást: a látnok úgy vélte, II. Erzsébet királynő 2020 körül meg fog halni, a nemzet pedig új királyt ünnepel majd a hosszú ideig regnáló uralkodó után. A jós próféciája nem sokat tévedett: habár Erzsébet nem 2020-ban, hanem 2022-ben hunyt el, Nostradamus mondanivalója itt még nem ért véget, ugyanis a jövendőmondó szerint bár a királynőt fia, Károly követi majd a trónon, a király nem sokáig élvezheti majd az uralkodás ízét, ugyanis idős korára hivatkozva lemond majd a koronáról, őt pedig egy olyan ember követ, aki soha nem gondolta volna, hogy valaha is király válik belőle. Hogy ki ő? A következő oldalról megtudhatod, de annyit már most elárulunk, hogy nem Vilmos az!

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története néhány éve letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi hercegnét. A végeredmény megosztó...