Sztárok

Károlynál betelt a pohár: a király nem tűri tovább csendben a körülötte zajló botrányt, úgy döntött, megtöri a csendet

Az uralkodó nem hallgat tovább: úgy határozott, kitálal Harry herceggel és Meghan Markle-el kapcsolatban.

Felfedné az igazságot

Nagyon úgy tűnik, hogy egy komoly botrány végére kerülhet pont az elkövetkezendő hónapokban: Károly ugyanis eddig tartotta magát a palota jól bevált szokásához, miszerint bármit is mondanak, állítanak róla vagy a családjáról, nem magyarázkodik, hanem csendben marad. A néhai Erzsébet királynő is ezt tette, bármilyen csapást is mértek a famíliára, és eddig úgy festett, a „hagyományt” Károly sem szándékozik megtörni. Pedig lett volna oka felszólalni: fiatalabbik fia, Harry ugyanis sorra fedte fel a brit királyi család legféltettebb titkait, és mind apjával, mind bátyjával, mind pedig Katalinnal kapcsolatban megmondta a magáét, Kamilláról nem is beszélve. A herceg először a Netflixes dokumentumfilm-sorozatában robbantotta a bombát, majd jött memoárja, a Spare, amiben még több részletet árult el családjáról – Károly pedig mindvégig csendben maradt, és egyszer sem nyilatkozott az ellene felhozott vádakkal kapcsolatban. Most azonban az uralkodónál is betelt a pohár, és a hírek szerint elhatározta magát: a király állítólag egy interjúban fogja kommentálni fia állításait, az is kiderült, mikor és hol.

Tovább dagadhat a botrány a palota berkein belül: Károly ugyanis hamarosan megtörheti a hallgatását, mégpedig a május 6-án megrendezésre kerülő hivatalos koronázása során.
Kattints a további képekért!

Diana barátainak, Susie-nak és Tarek Kassemnek írt 32 meghökkentő levele kerül hamarosan árverésre – mint kiderült, az írásokban a hercegné részletesen taglalta, milyen szörnyű érzéseket is váltott ki belőle a Károllyal való válási procedúra.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...