Sztárok

Azonnal szemet szúrt a rajongóknak a hasonlóság: Kamilla királyné Meghan Markle-t másolja

Meghan Markle kifinomult stílusát több millió nő követi világszerte: sokan szeretnének úgy kinézni, mint Harry herceg felesége, s úgy tűnik, Kamilla királynét is közéjük lehet sorolni.

Úgy lépett ki az utcára, mint Harry felesége

Nemrég bombaként robbant a hír, miszerint III. Károly rákbetegségben szenved, azt azonban egyelőre nem közölte a palota, hogy milyen daganattípust diagnosztizáltak nála az orvosok. Úgy tudni, a 75 éves uralkodó jó állapotban van, sikerült megőriznie derűs kedvét, emellett nagyon bizakodó, hogy gyógyulása nem fog sokáig elhúzódni. Jelenleg a norfolki birtokán lábadozik, és elsősorban a pihenésre koncentrál, azonban néhány napja lencsevégre kapták, amikor ellátogatott egy istentiszteletre felesége, Kamilla kíséretében, akinek láttán sok rajongó felkapta a fejét, ugyanis szemet szúrt nekik valami, ami egyből Meghan Markle-re emlékeztette őket. Galériánkban eláruljuk, mivel utánozta Harry nejét a királyné!

Kamillát is láthatták vasárnap a brit királyi család rajongói, amikor elkísérte férjét a sandringhami Szent Mária Magdolna-templomba. Ez volt Károly első nyilvános megjelenése, mióta a palota napvilágra hozta a betegségével kapcsolatos híreket.
Kattints a további képekért!

Kamilla családja pimasz becenevet adott a királynénak, amit bár Károly neje viccesnek talál, a királyt egyenesen a hideg rázza tőle, valami egészen érthetetlen okból kifolyólag.

Leadfotó: 123rf

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...