Sztárok

Kamillát lesújtotta, hogy férje megcsalta őt: a királyné összetört és nem érezte magát elég kívánatosnak, ez vezetett viszonyához

Egy, a királyi család bennfentese szerint végre kiderült, miért kezdhetett viszonyba Kamilla Károllyal annak ellenére, hogy már férjnél volt, Károly pedig Dianának fogadott örök hűséget – állítólag a románc Kamilla exférje miatt kezdődött, aki hűtlen volt feleségéhez.

A botrányos viszony kezdete

Mára már el sem tudnánk képzelni Kamillát és Károlyt egymás nélkül, hiszen olyanok, mint a borsó meg a héja, azonban ez nem volt mindig így: annak idején rengeteg tényező hátráltatta őket és szerelmük kiteljesedését, ők azonban nem tudtak ellenállni a kísértésnek és egymásnak, ez vezetett a világraszóló botrányokhoz. Köztudott ugyanis, hogy Károly, aki akkor még csak herceg volt, már jóval Diana előtt ismerte Kamillát, akit szíve szerint feleségül is vett volna, hiszen tudta, hogy ő számára az igazi, ezt azonban anyja, Erzsébet királynő miatt nem tehette meg, ugyanis az uralkodó szerint Kamilla nem illett a családba, főleg azért, mert már rég nem volt ártatlan és szűz. Egyszóval nem olyan volt, mint amilyen nőt a trónörökös mellé elképzeltek, így jött a képbe Diana, a tökéletes feleségjelölt – igen ám, de Károly szívében neki már nem volt hely, így házasságuk alatt is titkos románcot folytatott Kamillával, aki időközben szintén megházasodott, férje pedig nem volt más, mint Andrew Parker Bowles, akit Kamilla és Károly Dianához hasonlóan szintén csúnyán becsapott és átvert. Mindenki a jelenlegi uralkodópárt hibáztatta tehát anno, amiért két házasságot is tönkretettek, ám egy királyi bennfentes szerint ez nem egészen igaz, ugyanis állítása szerint Kamilla épp Andrew gaztettei miatt kezdett románcot folytatni Károllyal…

Ahogyan a Cheet Sheet is írja, Kamilla és Andrew 1973-ban fogadott örök hűséget egymásnak, három évvel azután, hogy Kamilla és Károly 1970-ben megismerkedtek. Ők ketten tehát már Andrew előtt közeli kapcsolatba kerültek, ám amikor a herceg 1971-ben csatlakozott a Királyi Haditengerészethez, szerelmüknek vége szakadt, és míg Károly távol volt, Kamilla hozzáment Andrew-hoz, akitől két gyermeke született.
Kattints a további képekért!

Harry mégsem olyan tökéletes férj, mint ahogyan azt Meghan Markle eddig állította? Nos, kiderült, hogy a hercegnek van egy olyan „rossz” szokása, amit a hercegné gyűlöl, erről pedig maga Meghan rántotta le a leplet.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egészséged szempontjából rossz vége is lehet annak, ha lefagyasztod ezeket az élelmiszereket.
Fashion&Beauty
Igazán vadító estélyiben jelent meg Ördög Nóra a a Budapest Central European Fashion Week-en, ahova kislánya, Mici is vele tartott.
Sztárok
Szujó Zoltán nagyon ritkán enged betekintést a magánéletébe, most azonban megosztott egy fotót feleségével, Adriennel.