Kamarás Iván fia apja kiköpött mása: így néz ki a színész kisebbik fia, Zalán

Kamarás Ivánról, a Mintaapák című sorozat színészéről és a Dancing with the Stars legújabb szériájának egyik versenyzőjéről csak kevesen tudják, hogy két fiú, Igor és Zalán édesapja, akik immáron kész férfiak, és rendkívül hasonlítanak apjukra, főleg Zalán. Mutatjuk, mennyire!

Sokszínű tehetség

Kamarás Iván hosszú évek óta a magyarok kedvence, hiszen színészi tehetségével mindenkit levett a lábáról – Ivánt olyan nagysikerű alkotásokban láthattuk már, mint A miniszter félrelép, az Európa expressz, a Szerelem utolsó vérig, vagy éppen a Megdönteni Hajnal Tímeát című film. Feltűnt a Korhatáros szerelem, az Aranyélet, a Csak színház és más semmi, A mi kis falunk, az Apatigris és a Mintaapák című sorozatokban is, emellett Jászai Mari-díjas magyar színészként folyamatosan fellép színházi darabokban is. Ivánt most egy egészen új oldaláról ismerhette meg a közönség, ugyanis most ő is tánccipőt húzott, a színpadot pedig egy időre leváltotta a parkettre Mikes Anna párjaként a Dancing with the Stars című műsor kedvéért, ahol eddig háromszor is továbbjuttatták a párost a nézők. Legutóbb Iván és Anna egy megható bécsi keringővel bűvölte el a zsűrit, legközelebb pedig szombaton láthatjuk őket táncolni. Nos, az adásból már kiderült, hogy Iván édesanyja, Uhrik Teodóra Kossuth-díjas táncművész mennyire büszke fiára, de minden bizonnyal a színész gyermekei is elképedve figyelik édesapjuk tehetségét. Kamarás két fiúgyermek apja, Igoré és Zaláné, akik Iván kiköpött másai, a színész így le sem tagadhatná őket, főleg Zalánt, aki apjához hasonlóan igazi művészlélek. Galériánkban mutatjuk a letaglózó hasonlósságot!

A 48 éves színész sármosabb, mint valaha – ő is azon férfiak közé tartozik, akik évről-évre nemesednek az idő múlásával, mint Brad Pitt vagy éppen Leonardo DiCaprio.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Instagram/kamaras.ivan

Oldalak