Több száz milliós ajándékot adott várandós feleségének Justin Bieber: fotón a csodás meglepetés

Romantikus és igencsak bőkezű gesztussal kedveskedett feleségének Justin Bieber az esküvői fogadalmuk megújítása alkalmából.

Kiszúrták a rajongók

Mint ahogyan arról korábban a Femcafe.hu is beszámolt, néhány héttel ezelőtt óriási örömhírt osztott meg a világgal Justin Bieber: a popsztár felesége, a 27 éves Hailey első közös gyermeküket hordja a szíve alatt. Arról még nincs információ, kislánnyal vagy kisfiúval bővül-e a családjuk, továbbá azt is csak sejteni lehet, hogy a kismama a 6. hónapban járhat, de a rajongók napról napra egyre kíváncsiskodóbbak a várandósság részleteivel kapcsolatban. A modell előszeretettel posztol Instagram oldalára fotókat szépen gömbölyödő pocakjáról, illetve annyit azért megosztott a követőtáborával, hogy mióta várandós, meglehetősen megváltoztak az étkezési szokásai, így előfordul, hogy néha furcsa ízkombinációkat próbál ki. A házaspár azt sem titkolja, hogy a fellegekben járnak a boldogságtól, ráadásul nemrég megújították esküvői fogadalmukat is, melynek apropóján az énekes nem volt rest drága ajándékkal hazaállítani nejéhez. Galériánkban megmutatjuk, milyen meglepetéssel készült neki!

Justin és Hailey Bieber 2018-ban jegyezték el egymást, két hónappal később pedig kimondták a boldogító igent. Most, hogy kisbabájuk érkezésével új fejezet kezdődik az életükben, a közelmúltban ismét oltár elé álltak Hawaii szigetén, és megújították a fogadalmukat.
Kattints a további képekért!

Justin Bieber felesége nem aprózza el, ha a nyilvános megjelenésekről van szó: a minap Hailey épp egy étterembe igyekezett, és nem akármilyen szettben kapták őt lencsevégre a paparazzik.

Leadfotó: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.