Sztárok

Judy 25 év után megtudta, hogy nézne ki az arca, ha sosem szenved autóbalesetet

A neves énekesnő mesterséges intelligencia képalkotó programja segítségével tudta meg, milyen lenne a külseje, ha az egész életét derékba törő autóbaleset sosem következik be.

Negyedszázada szenvedett autóbalesetet

Judy (polgári nevén: Kiss Judit), a Groovehouse közkedvelt énekesnője a kilencvenes évek végén súlyos autóbalesetet szenvedett. Az előadóművész csaknem 40 arcműtéten esett át a szörnyű eseményt követően, de külseje már sosem lesz ugyanolyan, mint hajdanán. A "Mi lett volna, ha...?" kezdetű kérdéseknek általában nincs túl sok értelmük, de a Story most különleges ajándékkal lepte meg az énekesnőt: megmutatták neki, hogy is nézne ki az arca, ha az ominózus baleset sosem következik be.

A lap munkatársai a mesterséges intelligencia képalkotó programjának segítségével mutatták meg Judy-nak, hogy nézne ki, ha valamilyen módon elkerülte volna a balesetet. "Judy arcát régi, balesete előtti fotói és a mostani fényképei alapján hívtuk életre, hiszen arca egyik fele nem sérült, ám többször korrigálták a másik feléhez" - írta cikkében a Story.
Kattints a további képekért!

Egerszegi Tamás a szakítás után Pécsre költözött, a futballista elmondása szerint a közös kutyáik nagyon hiányoznak neki.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!