Döbbenetes átalakulás: látványosan megváltozott a hollywoodi sármőr, szakállal már rá sem ismerni – fotók

Noha nők milliói rajonganak érte, Jude Law sosem tudott azonosulni a szívtipró jelzővel – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az utóbbi időben látványos átalakuláson ment keresztül.

Mi lett vele?

Jude Law világszerte az egyik legjóképűbb férfiszínésznek számít hosszú évek óta: már a karrierje kezdetén bomlottak utána a nők, többször megválasztották a legszexibb filmsztárnak, ám őt sosem izgatta túlzottan, hogy hollywoodi szépfiúnak tartják – sőt, az utóbbi időben mintha szándékosan le akarná vetni magáról a dögös jelzőt. Noha a híresség közel jár az ötvenhez és finom ráncokkal, valamint őszülő hajjal is megnyerően néz ki, láthatóan egyre kevesebb figyelmet fordít a külsejére. Galériánkban megmutatjuk, mennyit változott a közelmúltban egykori önmagához képest Jude Law:

A színész már korábban is beszélt arról, hogy sosem tudott azonosulni a ráaggatott szívtipró jelzővel – mint fogalmazott, akik szexszimbólumkét hivatkoznak rá, valójában egyáltalán nem is tudják, kicsoda ő valójában.
Kattints a további képekért!

Rebel Wilson évekkel ezelőtt elhatározta, hogy életmódváltásba kezd, ennek köszönhetően pedig sikerült leadnia 60 kilót. Elképesztő átalakulásáról nemrég felkerült az internetre egy TikTok videó, amely bemutatja, milyen szenzációs utat járt be a színésznő.

Leadfotó: Francois Durand/Getty Images

Oldalak