Sztárok

Döbbenetes átalakulás: látványosan megváltozott a hollywoodi sármőr, szakállal már rá sem ismerni – fotók

Noha nők milliói rajonganak érte, Jude Law sosem tudott azonosulni a szívtipró jelzővel – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az utóbbi időben látványos átalakuláson ment keresztül.

Mi lett vele?

Jude Law világszerte az egyik legjóképűbb férfiszínésznek számít hosszú évek óta: már a karrierje kezdetén bomlottak utána a nők, többször megválasztották a legszexibb filmsztárnak, ám őt sosem izgatta túlzottan, hogy hollywoodi szépfiúnak tartják – sőt, az utóbbi időben mintha szándékosan le akarná vetni magáról a dögös jelzőt. Noha a híresség közel jár az ötvenhez és finom ráncokkal, valamint őszülő hajjal is megnyerően néz ki, láthatóan egyre kevesebb figyelmet fordít a külsejére. Galériánkban megmutatjuk, mennyit változott a közelmúltban egykori önmagához képest Jude Law:

A színész már korábban is beszélt arról, hogy sosem tudott azonosulni a ráaggatott szívtipró jelzővel – mint fogalmazott, akik szexszimbólumkét hivatkoznak rá, valójában egyáltalán nem is tudják, kicsoda ő valójában.
Kattints a további képekért!

Rebel Wilson évekkel ezelőtt elhatározta, hogy életmódváltásba kezd, ennek köszönhetően pedig sikerült leadnia 60 kilót. Elképesztő átalakulásáról nemrég felkerült az internetre egy TikTok videó, amely bemutatja, milyen szenzációs utat járt be a színésznő.

Leadfotó: Francois Durand/Getty Images

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.
Sztárok
A 39 éves Cristiano Ronaldo régóta sokkolja a világot azzal, hogy elfelejtett megöregedni. Talán a rajongói által felfedezett szokása egy újabb szépségtrend eredménye vagy valami komolyabb ok állhat...