Joshi Bharat visszavonul a nyilvánosságtól

A televíziós tavaly távozott a Life TV-től, s azóta mindenki csak találgatta, vajon melyik tévécsatornán bukkan fel ismét. Joshi Bharat most eloszlatott minden kételyt: bejelentette, hogy visszavonul a televíziózástól, sőt már nem is tartja magát közszereplőnek.

Mozgalmasan telt számára a tavalyi év

Zajlanak az események a közismert Joshi Bharat háza táján: a hajdani televíziósról tavaly szeptemberben derül ki, hogy 31 év után elválik a feleségétől. A médiaszemélyiség, aki annak idején bábművészként érkezett Magyarországra, majd számos tévécsatorna kötelékében dolgozott műsorvezetőként, a fáma szerint sokat harcolt azért, hogy megmentse a házasságát második feleségével, Csillával, akivel még 1990-ben ismerkedtek meg. Erőfeszítéseik azonban végül nem vezettek eredményre, s egy ponton túl úgy ítélték, nem érdemes folytatniuk a küzdelmet.

"Az egymás iránt érzett legnagyobb tiszteletben kellett kimondanunk azt, hogy ez a házasság már nem működik. Ezt mind a ketten tudomásul vettük, de az sosem változik, hogy Csilla továbbra is a lányom édesanyja marad" – nyilatkozta tavaly ősszel a 66 esztendős híresség.

Az indiai származású ex-tévés a jelek szerint igen gyorsan tovább lépett: októberben már arról szóltak a hírek, hogy Bharat egy párt alkot - sőt össze is bútorozott - Mészáros Lőrinc volt feleségével, Kelemen Beatrixszal.

Joshi Bharat most újabb váratlan bejelentést tett: kiderült, hogy a hajdani műsorvezető, aki tavaly távozott a Life TV-től, immáron nem is tartja magát közszereplőnek - úgy tűnik, végleg visszavonult a nyilvánosságtól.

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2