Sztárok

Elképesztő átalakulás: 110 kilóra hízott a magyar színész, követői alig hisznek a szemüknek – fotók

Gömöri András Máté pár évvel ezelőtt nagy fába vágta a fejszéjét. A Budapesti Operettszínház művésze mostanra profi testépítő lett, felesége, Polyák Lilla pedig mindenben igyekszik őt segíteni.

Izomkolosszus lett

Gömöri András Máté már gyerekként tudta, hogy színészettel szeretne foglalkozni. Tizenévesen kapta az első szerepét a Miskolci Nemzeti Színházban, s bár tanulmányait kezdetben műszaki vonalon végezte, 2011-től már a Pesti Magyar Színiakadémián képezte magát. Azóta számos darabban bizonyította be a tehetségét, emellett 2014-től filmes körökben is egyre többen figyeltek fel a nevére, az elmúlt évek során pedig a Barátok közt, a 200 Első randi, A mi kis falunk, Drága örökösök és Keresztanyu című sorozatokban is találkozhattak vele a nézők. A közelmúltban elhatározta, hogy drasztikusan változtat az életmódján, az edzője tanácsára pedig belefogott a versenyszerű testépítésbe: mostanra elképesztő sikereket ért el, nem beszélve arról, hogy 110 kiló tömény izmot szedett fel magára. Galériánkban megmutatjuk, milyen döbbenetes átalakuláson ment át a színész a sportnak köszönhetően:

Gömöri András Máté két évvel ezelőtt mutatta meg rajongóinak a Facebook oldalán, hogy a befektetett munkának, a szorgalmának és a kitartásának bizony meglett a gyümölcse, hiszen azon túl, hogy drámaian lefogyott, elképesztően kigyúrta magát.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Instagram/ gomoriandrasmate

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egy újabb szomorú történet, amin az internetezők a könnyeiket hullajtják.
Sztárok
Az Oscar-, Golden Globe-, Emmy- és BAFTA-díjas Shirley MacLaine lassan a kilencvenedik életévéhez közelít, fiatalos lendülete azonban ma is a régi.
Fashion&Beauty
Ez az olaj egy igen sokoldalú összetevő. Az aromaterápiás és ételízesítő képességein túl a hajunkra nézve is rengeteg előnye van.