Joshi Bharat új szerelme Mészáros Lőrinc volt felesége: már együtt is élnek Beatrixszal

Joshi Bharat házassága harmincegy év után bomlott fel, az indiai származású televíziós azonban nem búslakodott sokáig: máris rátalált a szerelem.

Meghozta a végleges döntést

Mint arról a Femcafe.hu is beszámolt, a műsorvezető és második felesége, Csilla kapcsolata már évek óta válságban volt, de a pár hosszú ideig nem adta fel és azon dolgozott, hogy megmentse a több mint harminc éve tartó házasságot. Joshi és Csilla egy fonyódi táborban ismerkedtek meg 1990-ben: akkoriban már mindketten elváltak voltak, az előző házasságukból egy-egy gyerekük született, 1994-ben pedig világra jött közös gyermekük, Shila. A pár sok boldog évet tudhat maga mögött, az utóbbi időszakról azonban ez már nem mondható el: Csilla öt éve írt arról a Facebook-oldalán, hogy válságba került a házasságuk, ekkor azonban még úgy tűnt, sikerrel átlendültek a nehézségeken és együtt maradnak. Sajnos nem így lett, a karanténidőszak pedig csak még inkább rontott a kapcsolatukon: az összezártság és a bizonytalanság is hozzájárult ahhoz, hogy végül pontot tettek a házasság végére – a súlyos döntést végül a Life TV műsorvezetője hozta meg, ő adta be a válókeresetet.

„Az egymás iránt érzett legnagyobb tiszteletben kellett kimondanunk azt, hogy ez a házasság már nem működik. Ezt mind a ketten tudomásul vettük, de az sosem változik, hogy Csilla továbbra is a lányom édesanyja marad” – nyilatkozta korábban a 66 éves tévés, aki a válság ellenére nem szomorkodott túl sokáig, kiderült ugyanis, hogy máris rátalált a szerelem, nem is akárki személyében.

Lapozz tovább a részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2