Sztárok

Megrázó vallomást tett a Nemzet Színésze: "Fél éve lettem igazán felnőtt, amikor eltemettem az édesanyámat"

Nemrégiben ünnepelte 80. születésnapját a jeles magyar színművész, Jordán Tamás, aki ugyan jelenleg is jó egészségnek örvend, nemrég pótolhatatlan veszteség érte: a Nemzet Színésze elveszítette szeretett édesanyját.

A születésnapján is színpadra állt

Január 15-én ünnepelte 80. születésnapját a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész, Jordán Tamás. A Nemzet Színésze a jeles apropó kapcsán nemrég interjút adott a Blikknek, melyben egyebek mellett arról is mesélt, milyen rendhagyó módon - egy színpadi előadással - ünnepelte a kerek évfordulót a Rózsavölgyi Szalonban. "A Rózsavölgyi Szalonnak a szűk tér miatt egyébként is bensőséges hangulata van, ám ez az előadás, amely rólunk szól Molnár Ferenc támogatásával, még különlegesebbé tette az előadást. A közönség szeretett bennünket, és egy színésznek ennél nem kell több. Pénteken és szombaton is színpadon voltunk, a második napon pedig ott volt a rokonságom, a gyerekeim, a szeretteim, és ők ott, az előadás után köszöntöttek fel. Valóban olyan volt, mint egy születésnapi buli. Mélyen megérintett" - tekintett vissza január derekára a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, aki nyolcvan esztendősen is kifogástalan egészségnek örvend, ám nem is olyan régen komoly veszteség érte: el kellett temetnie szeretett édesanyját.

Lapozd fel galériánkat az interjú további részleteiért!

"Mondják, hogy az ember annyi idős, amennyinek érzi magát. Ez az én esetemben többszörösen igaz. Olykor kilencvenévesnek tűnök, ha belenézek a tükörbe, máskor ötvennek, ha teszem a dolgom és az élet sűrűjében vagyok. De azt is válaszolhatnám a felvetésére: tulajdonképpen tavaly nyáron lettem igazán felnőtt, amikor eltemettem a 102 éves édesanyámat. Csodálatos asszony volt, gyönyörű, hosszú életet kapott a Teremtőtől, megpróbálom utánozni ebben" - nyilatkozta a Blikknek a nagyszerű színművész.
Kattints a további képekért!

Szabó Gyula és felesége, Madarász Pálma között egészen a neves színművész 2014-ben bekövetkezett haláláig tökéletes harmónia honolt, megismerkedésük viszont egyáltalán nem volt zökkenőmentes.

Leadfotó: Facebook / startlap

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A balayage igen népszerű festési technika, azonban nemrégiben igen populáris lett a kistestvére, a foilayage.
Home&Design
Az év kültéri trendeket bemutató mottója bőségről árulkodik: még több könnyedség, még több szín és még több elegancia.
Lifestyle
A Mérleg fantasztikus lehetőségeket kap az élettől. Napi horoszkóp!