Sztárok

Felismerhetetlenre fogyott a világhírű színész: Hollywood egykor túlsúlyos sztárja ma már nádszálvékony – Fotók

Jonah Hill sokak szerint igencsak túlzásba esett a fogyókúrával, így a színész olyan, mintha már nem is lenne önmaga a legfrissebb, róla készült fotókon.

Drámai az átalakulása

Jonah Hillt valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen a 39 éves világhírű színész számos hollywoodi gigaprodukcióhoz adta már a nevét: olyan nagy sikerű vígjátékokban láthattuk őt, mint a Felkoppintva, a Lepattintva, a Ki nevet a végén? vagy éppen a 21 Jump Street – A kopasz osztag. Feltűnt továbbá Leonardo DiCaprio mellett A Wall Street farkasa című filmben is, és több alkalommal Oscar-díjra is jelölték őt, mint a legjobb férfi mellékszereplőt. Éppen ezért nem is meglepő, hogy Jonah Hill egy éven át, 2014 és 2015 között az előkelő 28. helyet foglalta el a Forbes magazin legjobban fizetett színészeinek listáján. Nem csupán tehetsége azonban az, ami az emberek eszébe jut vele kapcsolatban: a színészt világ életében kissé túlsúlyos sztárként ismerhettük, így a rajongókat sokkolták a képek, melyek a minap megjelentek róla. Csontsovány, gyakorlatilag nádszálvékony férfivé változott Jonah, így jóformán már felismerhetetlen a filmcsillag, akinek sokak szerint sokkal jobban állt a duciság, mint a pálcikaember-alkat. Galériánkban mutatjuk, hogy fest most!

Jonaht sokan A Wall Street farkasa című filmből ismerték meg, ahol egy vicces, ugyanakkor gátlástalan karaktert alakított. Nos, ma már egészen máshogy néz ki a színész, mint akkor…
Kattints a további képekért!

Marics Peti és Valkusz Milán a Femcafe.hu-nak meséltek hihetetlen sikerük titkáról, az elmúlt időszak izgalmairól, valamint arról, mivel töltik a legszívesebben az idejüket, ha épp nem több ezer ember előtt lépnek fel.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!
Fashion&Beauty
Te milyen időközönként mosod ki farmernadrágjaid? Az egyik leghíresebb divattervező egy igen sokkoló választ adott, azonban mi utánajártunk, hogy mi is az igazság.