Sztárok

Johnny Depp váratlanul visszatért és elvitte a show-t: meglepő kijelentéssel sokkolta rajongóit a filmsztár

Sztárok, örömkönnyek, szenzációs fellépők, meglepetésvendégek, és felejthetetlen hangulat az MTV Video Music Awardson! Ma hajnalban gazdára találtak a népszerű zenecsatorna asztronautás szobrai; a gála legnagyobb győztese a négy díjjal jutalmazott Jack Harlow volt. A 24 éves rapperrel közösen a három elismerést besöprő Lil Nas X-nek, valamint a szintén három kategóriában győztes Taylor Swiftnek is volt oka az örömre a newarki Prudential Centerben rendezett eseményen.

Ez volt az első hivatalos megjelenése

Ahogy azt már a korábbi években megszokhattuk, az MTV VMA gálán ezúttal is a legnagyobb nemzetközi popsztárok világszínvonalú performanszait láthatta a közönség, ráadásul a nagyszabású show szokás szerint ezúttal is számos meglepetést tartogatott. A legmeglepőbb pillanatokat azonban Johnny Depp okozta, aki szó szerint elvitte a show-t mindenki elől. A filmipar fekete báránya egy lebegő űrhajós sisakjára kivetítve jelent meg többször is a díjátadó alatt, vicces monológokkal szórakoztatva a nagyérdeműt. A színésznek ez volt az első hivatalos megjelenése azóta, hogy lezárult a volt feleségével, Amber Heraddel vívott jogi hercehurcája. A gálán a sztár azzal viccelődött, hogy nagyon kell neki a munka. „Szeretném, ha tudnátok: állok rendelkezésre születésnapi bulikra, bár micvókra, esküvőkre, virrasztásokra, amire csak szükségetek van„ – mondta Depp.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Utazás
Kishajós víziturisztikai megállópontok létesültek Balatonfüreden valamint Keszthelyen, melyeket tavasszal már birtokba is vehetnek a látogatók – hangzott el a „Balatoni Megállópontok létesítése”...
Lifestyle
A Jegyzetek a Valósághoz versek és esszé-töredékek keverékén át térképezi fel realitásunk határait, míg a Matematika Abszurda egy a számtani elgondolhatatlanságokat leíró konzisztens rendszer,...
Fashion&Beauty
Egy újabb hajtrend látott napvilágot, ami tökéletes lesz arra az esetre, ha hosszú tincsekkel rendelkezel, nem vágatnád le, de mégis szeretnél egy kicsit extrább frizurát.