Sztárok

Johnny Depp magyarul mondott köszönetet filmje budapesti stábjának - mutatjuk a világsztár megható bejegyzését

Az Ollókezű Edward és A Karib-tenger kalózai sztárja ősszel Budapesten forgatta Modi című életrajzi filmjét, melyben több más híres színész mellett az Oscar-díjas Al Pacino is szerepet kapott.

Johnny Depp búcsúzik a magyar fővárostól

Bár több nehézség is adódott a forgatás alatt - például kirabolták az egyik sztárt, Antonia Desplat francia színésznőt -, végül befejeződtek Johnny Depp Modi című életrajzi filmjének budapesti munkálatai. Az Amadeo Modigliani szobrász párizsi kalandjairól szóló mozi forgatása ikonikus fővárosi helyszíneken zajlott, a szemfülesek többször láthatták magát a világsztárt is, aki rendezőként is jegyezte a produkciót. Most azonban elérkezett a búcsú ideje, és Depp igazán szívhez szóló Instagram-bejegyzésben köszönte meg a közös munkát budapesti stábjának.

A színészlegenda egy magyar szót is belecsempészett stílusos búcsúbejegyzésébe.
Kattints a további képekért!

Az egykori hollywoodi filmcsillag frontotemporális demenciája egyre súlyosabbá válik. A hírek szerint Willis jelenlegi feleségét és gyermekeit tisztább pillanataiban még felismeri.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.