Elon Musk végre megszólalt Amber Heard és Johnny Depp botrányos pere kapcsán. Ezt üzente a milliárdos Johnny Deppnek

Meglepő szereplő lépett a színre a Twitteren Johnny Depp és Amber Heard pere kapcsán. Az említett személy pedig nem más, mint Amber Heard korábbi kedvese, Elon Musk. A milliárdos Twitteren üzent az egykori házaspárnak.

Twitteren üzent Johnny Deppnek és Amber Heardnak a Tesla vezérigazgatója

Közismert tény, hogy Elon Musk és Amber Heard kapcsolata egykor nemcsak, hogy szerelemtől túlfűtött volt, de a mai napig jó barátságot ápolnak egymással. Éppen ezért lepte meg az embereket Elon napokban közölt tweetje – írja a People.

„Remélem, mindketten továbblépnek. Én csak a legjobbakat kívánom nekik, a maguk módján mindketten hihetetlen tehetségek”

– írta Twitter oldalán Elon Musk.

Lex Fridman pénteki posztjához – ami a per kapcsán íródott a közösségi médiában – fűzte hozzá gondolatait a Twitter tulajdonosa. Ebben minden jót kívánt a botrányossá vált per mindkét szereplőjének. Ezek alapján akár arra is következtethetünk, hogy a milliárdos Elonnak nincs semmilyen személyes problémája Johnny Deppel, legalábbis olyan biztos nem, amit – a nem éppen a visszafogottságáról elhíresült – Musk világgá kürtölne.

Június 9. és 12. között rendezik meg a Magyar Mozgókép Fesztivált, amely szabadtéri vetítésekkel, nemzetközi fesztiváldíjasokkal, sztárokkal, közönségtalálkozókkal, gyermekprogramokkal, felújított klasszikusokkal, koncertekkel és gasztroprogramokkal várja a filmek és alkotóik iránt érdeklődőket.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.