John Travolta lánya nagykorú lett - Fotókon a gyönyörű Ella, akiből színésznő lett

A 21. születésnapját édesanyja nélkül kellett ünnepelnie a sztárcsemetének.

Ürömben némi öröm

John Travoltát sajnos több tragédia is érte az életben, a legutóbbi tavaly történt vele, mikor elveszítette rákbetegségben szenvedő feleségét. A színész mára igyekszik a gyász melllett a fontos, örömteli napoknak is időt szentelni, még ha nehéz is együttélnie a fájdalommal, amit neje hiánya okoz neki nap mint nap. A napokban csendes ünnepség keretében köszöntötte 21 éves lányát, Ellát, aki épp olyan csinos és sugárzó akár az anyja, Kelly Preston volt, miközben édesapjára is nagyon hasonlít.

Ella Bleu életének része a showbiznisz a születése óta

A fiatal lány a kamerák előtt is kamatoztatja szüleitől örökölt tehetségét és megnyerő külsejét, ugyanis 2009 óta színésznőként dolgozik a filmiparban. Először édesapja egyik mozijában, a Vén csontokban szerepelt, még tinédzserként, de azóta már két másik alkotásban is láthattuk őt, a 2018-as Gottiban, valamint a 2019-es Mérgező rózsában. Travolta lánya az utóbbi időben a Covid-válság és édesanyja halála miatt visszavonultabban él, de nem tett le az álmáról, hogy felnőttként ő maga is színésznőként fusson be karriert.

Nem adja fel

Az biztos, hogy az élet nem kényeztette el a fiatal lányt annak ellenére sem, hogy filmsztárok a családtagjai, ugyanis több családi drámát viselt el az utóbbi években. Édesanyja halála előtt ugyanis elveszítette bátyját, Jettet, aki 2009 januárjában halt bele egy epilepsziás rohamba, az előtte lévő években pedig a sajtó cincálta szét a családjukat Travolta állítólagos homoszexuális afférjai miatt. Nos, úgy tűnik, hogy Ellát ennyi tragédia és nehézség sem állítja meg, sőt, alig várja, hogy egy rendező megbízza egy nagyobb szereppel, ahol bizonyíthat.

Nézd meg a galériában John Travolta lányának, Ella Bleu-nek a fotóit!

John Travolta egyetlen lánya április 3-án lett 21 éves. Ella rengeteget változott, gyönyörű nővé érett.
Kattints a további képekért!

A talkshow-k nagyasszonya 1986 óta van kapcsolatban, de az esküvőt nem siette el.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak