Ő Jodie Foster ritkán látott felesége: évek óta Alexandráért rajong az Oscar-díjas színésznő – fotók

Jodie Foster sosem teregette ki a magánéletét a nyilvánosság előtt, így homály fedi, pontosan hogyan zajlanak a mindennapjai. Azt azonban tudni lehet az Oscar-díjas színésznőről, hogy évek óta boldog párkapcsolatban él, ráadásul 2014-ben örök hűséget fogadott a szíve választottjának.

Nem beszél gyakran a párkapcsolatáról

Jodie Foster privát életét koránt sem nevezhetjük nyitott könyvnek, ugyanis hosszú ideje hűen tartja magát az elhatározásához, miszerint a család túlságosan intim közeg ahhoz, hogy bárki is a kelleténél többet tudjon róla. Persze a pályafutásának legfontosabb állomásai mindenki számára ismertek: a 70-es évek elején tűnt fel először a vásznon, az első igazi szerepét pedig a Napóleon és Samantha című alkotásban kapta. Hamarosan egyre ismertebb lett a neve a hollywoodi rendezők körében, így jobbnál jobb lehetőségek találták meg: 1972-ben leforgatta Martin Scorsese-val az Alice már nem lakik itt című filmet, az 1976-os Taxisofőrben nyújtott alakításáért pedig Oscar-díjra is jelölték, ám üres kézzel kellett távoznia – az arany szobrocskát végül 1988-ban és 1991-ben A vádlottak, majd A bárányok hallgatnak című filmnek köszönhetően vehette át. Emlékezetes alakításait még hosszan lehetne ecsetelni, hiszen számos díjnyertes film jelzi a nevét, arról azonban már csak keveseknek van tudomásuk, hogy pontosan ki rabolta el az elbűvölő színésznő szívét. Galériánkban megmutatjuk, kivel él együtt Jodie Foster:

A színésznőnek két fia van: Charles "Charlie" Foster 1998-ban, míg Christopher "Kit" Foster 2001-ben látta meg a napvilágot – Jodie azonban mind a mai napig mélyen hallgat arról, ki a gyerekek biológiai édesapja. A családját még előző partnerével, Cydney Bernarddal alapította, akivel a Sommersby 1993-as forgatásán ismerkedett meg – kapcsolatuk végül zátonyra futott, és 2008-ban külön utakon folytatták tovább.
Kattints a további képekért!

Andrea Bocelli azon túl, hogy világhírű tenorista, büszke családapa is egyben. Második feleségét, a gyönyörű Veronica Bertit 2014-ben vezette oltárhoz, házasságuk pedig azóta is boldog és kiegyensúlyozott.

Leadfotó: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Oldalak