Sztárok

Lesújtotta őket a gyász: így búcsúznak a Jóbarátok sztárjai elhunyt kollégájuktól

Megható bejegyzésekkel emlékeztek meg egykori kollégájukról a népszerű sorozat színészei.

Prosztatarákban szenvedett

Mint arról a Femcafe.hu is beszámolt, 59 éves korában békés körülmények között elhunyt James Michael Tyler, akinek leghíresebb szerepe Günther volt a tíz éven át futó nagysikerű vígjátéksorozatban – ő alakította a Central Perk kávéház különc pincérét, aki az első pillanattól fogva szerelmes volt a Jennifer Aniston által megformált Rachelbe. Tizenhét évvel a sorozat zárása után a Jóbarátok színészgárdája újra összeállt másfél óra erejéig, s ennek kapcsán adta hírül Tyler – akinél 2018-ban diagnosztizáltak prosztatarákot egy rutinvizsgálat során –, hogy a betegség a csontjaira is átterjedt, és a bejelentéskor már nem tudott járni „Megosztotta a történetét a világgal, és kampányt folytatott azért, hogy a férfiak már 40 éves korukban teszteltessék magukat” – írta a menedzsere. Tyler halálhíre lesújtotta a rajongókat és persze a sorozat többi sztárját, akik a színész feleségéhez, Jennifer Carnohoz hasonlóan gyászolják őt. Elsőként Jennifer Aniston reagált a megrendítő hírre, aki megható sorokkal emlékezett meg egykori kollégájáról.

„A Jóbarátok nem lett volna ugyanolyan nélküled. Köszönet a nevetésért, amit a sorozatba és mindannyiunk életébe hoztál. Nagyon fogsz hiányozni” – írta az Instagram-oldalán, azóta pedig a népszerű széria többi sztárja is elbúcsúzott a Jóbarátok egykori Güntherétől.

Lapozz tovább, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...