A Jóbarátok sztárja megbánta a plasztikai műtétjeit

A Jóbarátok sztárja alaposan megbánta a plasztikai műtéteit - Courtney Cox azt kívánja, bárcsak soha ne feküdt volna kés alá!

Courtney Cox túllőtt a célon a sorozatos plasztikázással

Bár a Jóbarátok 51 éves sztárját már majdnem három évtizede láthatjuk a tévé képernyőjén, azt még a legelvakultabb rajongóinak is be kell látniuk, hogy az elmúlt pár évben jócskán túllőtt a plasztikázással - jelenlegi arca ugyanis annyira el van torzulva régi önmagához képest, hogy a nem tudnánk kiről van szó, szinte fel sem ismernénk!

Ezt mondjuk még maga Courtney Cox is bevallotta, sőt – állítása szerint rendesen meg is bánta a sorozatos plasztikai műtétjeit és a kozmetikai kezeléseit, melyek az idő múlása mellett nagyban közrejátszottak ahhoz, hogy ennyire más legyen az egykor természetesen gyönyörá színésznő arca.

„Néha meglátok egy képet magamról és arra gondolok, hogy mennyire szörnyen nézek ki!” – fakadt ki az egykor gyönyörű vonásairól híres színésznő, aki fiatalkorában modellként kereste a kenyerét. „Szerencsére a legtöbb dolgon lehet változtatni, mert a botox és a különböző lézeres kezelések idővel halványulnak, illetve teljesen el is tűnnek. De azért fáj, hogy erre kellett vetemednem a karrierem miatt.” – mondja Courtney, aki a hollywoodi szépségideálok sztenderdjét hibáztatja azért, hogy plasztikáztatnia kellett.

Lapozz, mutatjuk hogyan alakult át Jóbarátok Monicájának az arca!

Fotó: Pinterest

Oldalak

  • 1
  • 2