Megszólaltak a rendőrök, akik bekísérték a kórházba a vajúdó Dér Henit

A kis Bendegúz bizonyosan nagy gézengúz: alaposan megvárakoztatta a szüleit, majd amikor végre úgy döntött, ideje világra jönni, akciófilmbe illő jeleneteket idézett elő. Félő volt, hogy az énekesnő nem kórházban, hanem egy autóban szüli meg a kisfiát, de végül rendőri segítséggel sikerült időben beérni a szülészetre. A rendőrtisztek most elmesélték, mi történt pontosan.

Kalandos volt az út a szülőszobáig: Dér Heni rendőri kísérettel érkezett meg a szülészetre

Lépcsőzés, csípős kaja, málnalevél tea, kommentek olvasgatása… Dér Heni már tényleg mindent bevetett, hogy előcsalogassa a kisfiát, aki azonban türelmesen kivárt. Végül a kis Bendegúz tegnap döntött úgy, hogy ideje személyesen is megnéznie magának a világot, ezzel pedig jó nagy kalamajkát okozott a szüleinek.

Csütörtök kora délután először csak az a hír terjedt el a magyar sajtóban, hogy a budapesti rendőrök megkülönböztető jelzéssel kísértek kórházba egy ismert hazai énekesnőt. Pár órával később bebizonyosodtak a találgatások, miszerint Dér Heni volt a kismama. A Story magazin Facebook-oldalán jelent meg a hír először. „Megérkezett Dér Heni és férje, Bakos Gergely első gyermeke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett. Az anya és a baba is jól vannak, csupán a reggeli forgalmi dugó okozott egy kis riadalmat, de a rendőrség a kismama segítségére sietett” – írták.

Most megszólaltak a segítséget nyújtó rendőrök, és elmesélték, mi történt.

Lapozd fel a galériánkat!

A mindenórás Dér Heninek csütörtök reggel kezdődtek a fájásai, ezért férjével rögtön autóba pattantak, hogy időben beérjenek a kórházba. A budapesti dugó azonban megtorpanásra késztette őket, egészen addig, míg a szemben lévő sávban ki nem szúrtak egy rendőrautót…
Kattints a további képekért!

Tűzoltók szabadították ki a liftből a frissen megválasztott nemzet színészét.

Leadfotó: instagram.com/heni_der_official

Oldalak