Sztárok

Jennifer Aniston reagált a Jóbarátok sikersorozatot ért kritikára: „Jobban végig kellett volna gondolnunk."

Az elmúlt időszakban érte némi kritika a Jóbarátok című sorozatot, amely 1994-től 2004-ig, 10 éven futott az NBC csatornán, sikere azonban azóta is töretlen. A Rachel Greent alakító Jennifer Aniston reagált a sorozatot ért kritikákra.

Jennifer Aniston reagált a kritikára

„Egy egész generáció, akik akkor még gyerekek voltak, most felnőve visszanézik a sorozatot és egyes részeket sértőnek találnak" - mondta Jennifer Aniston egy interjúban - „Voltak dolgok, amik sosem voltak szándékosak, mások pedig... nos, talán jobban végig kellett volna gondolnunk." Olvass tovább a részletekért!

Jennifer Aniston elmagyarázta, hogy a humor sokat változott az eltelt évek alatt. „Nagyon óvatosnak kell lenni" - mondta a színésznő - „Bár igaz, a vígjáték szépsége éppen abban rejlik, hogy kinevetjük magunkat, kinevetjük az életet" - tette hozzá - „Arról van szó, hogy régen meg mertük mutatni az embereknek, olykor milyen nevetséges lehet az élet. Most pedig változtak kissé a dolgok, pedig az embereknek humorra van szükségük! Nem vehetjük magunkat mindig komolyan!"
Kattints a további képekért!

Egy filmbemutató ünnepélyes esemény: ha hivatalosak vagyunk egy ilyen "ceremóniára", nem árt szem előtt tartanunk a dress code-t. Ez azonban néha még az igazi hollywoodi nagyágyúknak is nehezükre esik.

Leadfotó: 123rf, forrás: usmagazine.com

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Bak olyan információkhoz jut, amiket pénzre válthat. Napi horoszkóp!
Sztárok
Annak idején, amikor a pár szerelme még csak kibontakozóban volt egyetemi éveik alatt, bizony más nők is szemet vetettek a trónörökösre, és megpróbálták elcsábítani Vilmost - nos, Katalin ezt már...