Sztárok

Borzalmas hírt jelentett be a gyönyörű, 37 éves műsorvezető: halálos betegséget diagnosztizáltak nála

Jo Wilson, a Sky Sports News műsorvezetője közösségi oldalán osztotta meg a szörnyű hírt követőivel, miszerint 3-as stádiumú méhnyakrákot diagnosztizáltak nála.

Még csak 37 éves

Jo Wilson nevét 2015-ben ismerte meg a világ, ugyanis a gyönyörű és tehetséges nő ekkor debütált műsorvezetőként a Sky Sports Newsnál. Jo azonban nem erre a pályára készült fiatalon: 17 évesen atlétikai ösztöndíjat kapott, így egy évet a New York-i Stony Brook középiskolában töltött, ahol atletizált és kosárlabdázott. Időközben aztán a sportpályát lecserélte a stúdiókra és a televízióképernyőkre, de sosem szakadt el teljesen a mozgás iránt érzett szenvedélyétől, hiszen a Sky Sportsnál jelenleg is sportműsorokat vezet, habár karrierjében volt némi kihagyás, amikor 2020. szeptember 23-án Jo világra hozta lányát, így több hónapig szülési szabadságon volt. Most azonban Wilson nem örömhírt osztott meg közösségi oldalán: a gyönyörű és fiatal műsorvezető egy szívszorító posztban tudatta követőivel, hogy nemrégiben 3-as stádiumú méhnyakrákot diagnosztizáltak nála az orvosok egy kenetvizsgálatot követően.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...