Ő a világ egyik legszexibb színésznője, régen mégis utálta a testét: kíméletlenül sanyargatta magát fiatalon

Jessica Alba ma már fantasztikusan érzi magát a bőrében, ám ez nem volt mindig így: a színésznő sokáig csúnyának és túlsúlyosnak gondolta magát.

Ünnepelt filmsztár volt, de visszavonult

Jessica Alba a kétezres évek elején robbant be a köztudatba, azóta pedig töretlen népszerűségnek örvend, bár már néhány éve alig láthatjuk a nagyvásznon. A 40 éves színésznő saját elhatározásból döntött úgy, hogy visszavonul a filmezéstől, s annak ellenére, hogy jó pár sikeres esztendő várt még volna rá Hollywoodban, ő inkább a családját választotta a karrier helyett. Pedig a fél világ a lábai előtt hevert: azon túl, hogy számos neves mozifilmben kapott főszerepet, egzotikus szépségével is pillanatok alatt meghódított bárkit, s számos nagynevű magazin választotta a világ legszexibb nőjének. A híresség azonban nem örült ennek annyira: többször hangsúlyozta, hogy szeretné, ha nem szexszimbólumnak, hanem igazi színésznőnek tartanák az emberek. Ráadásul ő maga korábban sosem értette, miért rajong érte annyi férfi: bármilyen meglepő, sokáig utálta a testét és egyáltalán nem látta magát szépnek.

Mostanra ugyan helyreállt az önbecsülése és elégedett a külsőjével, régen annyira gyűlölte azt, aki a tükörből visszanézett rá, hogy drasztikus módszerekkel próbált megszabadulni a feltételezett pluszkilóktól. Utólag visszagondolva ő is őrültségnek tartja, miket művelt magával.
Kattints a további képekért!

A 40 éves hollywoodi filmcsillagot már jó néhány éve alig láthatjuk a nagyvásznon. Most elmondta, mi áll visszavonulása hátterében.

Leadfotó: 123rf

Oldalak