Jennifer Lopeznek elborult az agya - Ezekkel a sztárallűrökkel fárasztja a kollégáit

Az „American Idol” című tehetségkutató nem sajnálta a pénzt, hogy zsűritagként megnyerje magának Jennifer Lopezt. Az énekesnő kívánságlistáját látva azonban már lehet, hogy megbánták döntésüket.

Vigyázz, hova nézel!

JLo-ról már régóta pletykálják, hogy nagyon nehéz a természete, így rettenetes vele együttdolgozni. Az amerikai sikerműsor dolgozói pedig most pont ezt tapasztalják meg, ugyanis az énekesnő egy kilométeres listát adott nekik, melyen a díva őrületes kívánságai vannak felsorakoztatva. Kéréseit pedig egytől egyig teljesíteniük kell.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A 44 éves sztár 17,5 millió dollárt kap egy „American Idol” évadért, de számára ez sem elegendő, így a stábnak kb. 17 millió extrakérést kell megvalósítania. Íme, pár példa: az öltözőbe 100 darab illatos gyertya kell, darabjuk 80 dollárba kerül. A stylistja 10 000 dollárt kap műsoronként, de ez még semmi. Most jön mindennek a teteje: Jennifer Lopez nem akarja, hogy bárki is ránézzen! A német „Bild am Sonntag” értesülései szerint a díva komolyan gondolja kérését, ugyanis ha a stáb közül valaki a szemébe mer nézni, akkor arra lesújt Jennifer haragja.

Ezeken kívül természetesen kis barátja, Casper Smart sem maradhat ki a jóból, így őt háttértáncosként alkalmazzák, méghozzá adásonként 15 000 dollártért. JLo biztos megunta, hogy mindig zsebpénzt kell neki adnia, így elintézte, hogy egy ideig valaki más tartsa el Mr. Smartot.

Ezek a sztárallűrök először hihetetlennek tűnhetnek, de ahogy mondani szokás: "nem rezeg a haraszt, ha nem fújja a szél".

Fotók: wallpaperfast.com; imabeautygeek.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!