J.Lo végre visszatér a filmvászonra – 51 évesen menyasszonyt alakít következő filmjében

Több éves kihagyás után végre új filmben láthatjuk Jennifer Lopezt - ráadásul nem is akármilyenben: romantikus-akció vígjátékát hamarosan játszani fogják a mozik!

Nemcsak gyönyörű, hanem nagyon tehetséges is

Az 51 éves Jennifer Lopez nemcsak tökéletes szépség, hanem egy igazán kivételes tehetség is - ezt a tényt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy három különböző karrierutat járt be úgy, hogy mindegyikben sikeres még több évtized után is. A táncosként, énekesnőként és színészként is hatalmas sikereket elérő szupersztár viszont az utóbbi időben csak a változatos magánéletéről adott hangot (egyrészt pár hónappal ezelőtt szakított vőlegényével, Alex Rodriguezzel; másrészt nemrég összejött korábbi szerelmével, Ben Affleckkel, akivel a pletykák szerint már az összeköltözést is tervezgeti) - ennek azonban vége!

Jennifer Lopez ugyanis több év kihagyás után végre visszatér a filmvászonra - ráadásul egy olyan szerepben, melyet mindig is imádtunk tőle! Egy különlegesen egzotikus helyszínen forgatott romantikus, ámde akciókkal teletűzdelt vígjátékban láthatjuk majd legközelebb viszont, mely hamarabb a mozikban lesz, mint gondolnád!

Cikkünk még nem ért véget, lapozz a következő oldalra!

Fotó: Instagram

Oldalak