Sztárok

Jennifer Garner és Ben Affleck lánya csodaszép ifjú hölgy lett: a 17 éves Violet tiszta anyja, hihetetlen, mennyire hasonlít a színésznőre

Violet Affleck ha akarná, sem tudná letagadni világhírű édesanyját, Jennifer Garnert, hiszen annyira hasonlítanak egymásra, hogy elsőre nem is lehet őket megkülönböztetni.

Gyönyörű anya-lánya páros

Senkinek sem újdonság, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck közel húsz év után ismét egymás karjaiban kötöttek ki, de közismert tény az is, hogy a külön töltött esztendők alatt mindketten másokkal alapítottak családot. Az 53 éves popdíva 2008-ban adott életet ikergyermekeinek, egy fiúnak, aki a Maximilien David nevet kapta, és egy lányak, akit Emme Maribelnek kereszteltek – az énekesnő és a gyerekek apja, Marc Anthony 2011-ben szakítottak, válásukat 2014-ben mondták ki. Mindeközben az 50 esztendős színész is édesapa lett: feleségül vette a Daredevil-ben szereplő partnernőjét, Jennifer Garnert, aki decemberben megajándékozta Violet névre keresztelt kislányukkal – a házaspár második gyermeke, Seraphina 2009. január 9-én, fiuk, Samuel pedig 2012-ben jött világra. Legidősebb csemetéjük mostanra bájos fiatal nővé érett, ráadásul láthatóan főként az édesanyjára ütött, akivel négy év után a napokban jelent meg először a nyilvánosság előtt. Galériánkban megmutatjuk, milyen gyönyörű Jennifer Garner kamaszlánya:

Jennifer Garner és Ben Affleck 2004-ben habarodtak egymásba. Kapcsolatukat titkolták a nyilvánosság előtt, végül egy lesifotós lebuktatta őket, és napvilágot látott, hogy egy párt alkotnak – ők azonban továbbra is tagadták, hogy közük lenne egymáshoz.
Kattints a további képekért!

Jennifer Lopez lánya, Emme gyönyörű fiatal hölggyé cseperedett, ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy legalább akkora karrier vár rá, mint édesanyjára.

Leadfotó: Alberto E. Rodriguez/WireImage/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Femcafe.hu 2023-ban is megrendezte az év egyik legcsillogóbb eseményét, az Inspiráló Nők Estjét. Büszkén mondhatjuk: az Inspiráló Nők Díjjal hagyományt teremtettünk - immár ötödik alkalommal...
Fashion&Beauty
Az Inspiráló Nők Estjén rengeteg sztár részt vett, köztük Tóth Gabi is, aki nemcsak vendég volt, de elő is adta legújabb dalát.
Fashion&Beauty
Elképesztő ruhakreációkban léptek a vörös szőnyegre a magyar hírességek.