Sztárok

Ez a 29 éves világhírű énekes Jennifer Aniston új szerelme - Fotó

Megőrül a világ a legújabb pletykától: a két szupersztár állítólag hevesen sms-ezik és flörtöl egymással. Álompár születik?

Rachel

Hihetetlen történet kelt szárnyra, ami miatt már most is címlapok tucatjai jelentek meg: Jennifer Aniston újra szerelmes - írja a TWN.hu. "Ráadásul a szíve választottja az aktuális férfi szexszimbólum. De kezdjük az elején. Jennifer Aniston január végén egy koncerten járt, épp akkor, amikor a világsztár nadrágja szétszakadt a fellépése közben. Persze, várható volt: a színésznő reakcióját kamerák is rögzítették és futótűzként járta be a netet. Annyira kínos helyzetbe került, hogy úgy érezte, fel kell vennie a kapcsolatot az énekessel, hogy megmagyarázza a történetet" - írja a lap. Hozzáteszik: a beszélgetésből flört, majd állítólag mély érzelmek szövődtek. Ez a 25 évvel fiatalabb férfi rabolta el Jen szívét!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!