Sztárok

Mégsem öngyilkosság történt? Felesége ölhette meg a világhírű rendezőt, aki elhagyta őt az egyik legnagyobb szexszimbólumért

Paul Bern német származású amerikai rendező, forgatókönyvíró és producer volt, mégsem feltétlen munkássága miatt ismerték meg a nevét az emberek, hanem Jean Harlow színésznővel való kapcsolata, illetve tragikus halála végett – ez utóbbit a mai napig számos rejtély övezi.

Öngyilkosság vagy gyilkosság történt?

Jean Harlow amerikai színésznő az 1930-as évek egyik legnagyobb szexszimbóluma volt, ezért szinte minden férfi a lábai előtt hevert: rajongtak tehetségéért és szépségéért, így talán nem is meglepő, hogy Jean háromszor házasodott. A szőke bombázó első férjéhez 16 évesen ment hozzá, a férfi egy gazdag üzletember volt: házasságuk végül csupán két évig tartott, de a színésznő inkább karrierjére szeretett volna fókuszálni, így a válás mellett döntött, azonban nem sokáig maradt egyedül. 1932-ben hozzáment a német származású amerikai filmrendezőhöz, Paul Bernhez, akivel Jean a forgatások alatt ismerkedett meg: nagy szerelem volt az övék, a férfi pedig a színésznő karrierjét is segítette, így Harlow végre a sok viszontagság után igazán boldog volt, ez viszont sajnos nem tartott sokáig. Még ugyanabban az évben, mikor Jean és Paul házasságot kötöttek, a férfi váratlanul, tragikus hirtelenséggel elhunyt: a 42 éves rendező állítólag öngyilkos lett, de a mai napig rejtély, hogy mi történt pontosan, ugyanis sokan úgy gondolják, Paul nem saját kezével vetett véget az életének, hanem gyilkosság áldozata lett, az elkövető pedig egy nő volt, méghozzá a producer első felesége.

Paul Bern már szerelmük szárba szökkenése előtt is segítette Jean karrierjét, a férfi ugyanis az MGM médiatársaságnál dolgozott, így producerként rá tudta venni az egyik vezetőt, hogy vásárolja meg Howard Hughestól a szexszimbólum szerződését. Végül ez meg is történt, így Jean Harlow pedig az MGM nagysikerű mozicsillagjává vált.
Kattints a további képekért!

„Senki sem születik kommunikációs szakértőnek és házas embernek sem” - mondta Simon Kornél, aki feleségével, Gryllus Dorkával szerepel a Szeretetkert NAP eseményén. Az egész napos rendezvényen dr. Piczkó Katalin pszichiáter meghívására ismert emberek és szakemberek mutatnak be működő, inspiráló párkapcsolati mintákat a közönség számára.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.