Járai Máté szerződést szegett, lekerül az RTL Klub képernyőjéről

A műsorvezető a közösségi oldalán jelentette be, hogy egy ideig nem láthatják őt a nézők a Reggeliben. A csatorna szerződésszegés miatt felfüggesztette.

Június végéig kényszerszabadságra megy

Járai Máté csütörtökön jelentette be az Instagram-oldalán, hogy egy ideig nem lesz látható az RTL Klub Reggeli című műsorában, ahol 2020 vége óta a műsorvezető-csapat tagja.

Pár poszttal ezelőtt örömködtem, hogy képernyős arc vagyok, nos most egy kicsit mégsem. Ugyanis szerződésszegés miatt június 30-ig nem láthattok a Reggeliben. Komoly lecke ez nekem, hiszen a mostani munkáim közül talán ezt élvezem a legjobban! Remélem, nem bánjátok, hogy az örömök mellett nehézségekről és kudarcokról is beszámolok Nektek. Szóval több olyan műsorban is vendégeskedtem, ahová csak külön engedéllyel mehettem volna. Ráadásul olyan belső információkról is beszéltem, amik harmadik félre nem tartoznak. Így most a Reggeli kérésére picit "szabira" megyek. De az ember tanul a hibáiból, hiába van bennem beteges őszinteségi vágy, vannak szabályok, amiket be kell tartani. Ezentúl ezekre figyelek. Júliustól baráti szeretettel várlak Benneteket a Reggeliben (is)” – olvasható a Jászai Mari-díjas színész bejegyzésében.

Az Index arról ír, hogy a csatorna feltételezhetően azért szabott ki szankciókat Járai Mátéval szemben, mert az Istenest egyik korábbi adásában kijelentette, Rácz Jenő a Nyerő Páros óta haragszik rá, és nem akart neki interjút adni a Reggeliben. Az RTL Klub ekkor közleményben cáfolta, hogy a sztárséf amiatt beszélgetett csak Peller Mariannal, mert Járaival nem kívánt volna társalogni. Elmondásuk szerint ennek sokkal inkább az volt az oka, hogy a műsorvezetőnő jobban képben volt az adott témával kapcsolatban, a gyermekvállalást és Konyhafőnököt illetően.

Herceg Erika nemzetközileg elismert énekesnő, hatalmas rajongótábora van, hamarosan pedig a 2022-es X-Faktor mentorcsapatát erősíti majd. A fiatal tehetség nemcsak a hangjával, hanem fantasztikus külsejével is hódít, éppen ezért nehéz elhinni, hogy egykor önbizalomhiánnyal küzdött.

Leadfotó: instagram.com/jaraimate

Oldalak