James Bondot unalmasnak tartja a nője!

A legújabb Bond lány, Bérénice Marlohe magyarázkodni kényszerült egy szerinte tévesen idézett nyilatkozata miatt.

Az újságok címoldalon hozták a színésznő év eleji egyik interjúját, melyben Bérénice állítólag azt mondta, hogy egészen találkozásukig „unalmas” személyiségnek tartotta a főhőst játszó Daniel Craiget. Marlohe azonban most tisztázta a dolgot, elmondása szerint csupán félreértés volt az egész.

"Tévesen idéztek. Én azt mondtam, hogy néha a legjobb megjelenésű pasik rendelkeznek a legkevésbé érdekes személyiséggel. De amikor találkoztam Daniellel, egyből láttam, hogy ő egy igazán csodálatos és bátor ember. Craig nem egyszerűen szép, de karizmatikus és kiváló a humora is." - érvelt a szépség.

Nem tudni, hogy a színésznő imponálni akart-e filmbéli társának, vagy csupán szerette volna megerősíteni magyarázatát, mindenesetre még ezt is hozzátette: "Azt hiszem, amit ezzel mondani akartam, az nem más, minthogy a nők nem mindig a külsőségekhez vonzódnak, sokkal inkább érdeklik őket a belső értékek. És Danielben megvan a szükséges varázs."

Nézd meg a Bérénice-szel készült interjút!

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Egészség
Az utóbbi évtizedekben egyre több bizonyíték mutat rá, hogy a környezetünkben található vegyi anyagok, az úgynevezett endokrin környezetszennyezők, komolyan veszélyeztetik testünk hormonális...
Egészség
Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok - erről beszélgetett Áder János volt államfő Kurucz Kornélia biológussal, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának adjunktusával a...
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.