Barbra Streisand abbahagyja a koncertezést?

A híres énekesnőnek egyre inkább nehezére esik végigcsinálni a koncertfellépéseket, azt mondja így 70-en túl már az ő szervezetét is megviseli a sok utazás.

"Nem tervezem a visszavonulást, de már nagyon nehezemre esik két órát állni tűsarkúban és huszonkét dalt elénekelni egy este" - nyilatkozta Streisand, aki korát meghazudtolva, még mindig úgy néz ki, mint egy igazi díva, annak ellenére, hogy mindenki tudja róla, kifejezetten utál mindenféle és fajta testmozgást.

"Utálok sportolni. De utálok beénekelni is, annyira unalmas. Fogyókúrázni sem szeretek, legszívesebben minden reggel palacsintát eszem. A férjem egyszer rávett, hogy próbáljak ki vele egy diétát. Két hét múlva úgy zabáltam, mint egy disznó - fogalmazott a világhírű énekesnő."

Ennek ellenére - vagy épp ezért - Barbra Streisand gyűjteményében megtalálható az összes magas elismerést nyújtó szobrocska, úgy, mint az Oscar, Grammy, Emmy, és Tony díjak. A színésznőt legközelebb karácsony táján láthatjuk majd új filmjében, ahol fiával, Jason Goulddal játszik majd.

Nézd meg Barbrát az Oprah Show-ban!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Ha te is szereted kipróbálni a konyhádban fellelhető, természetes alapanyagokat a bőrápolás során, akkor a rizslisztet is érdemes kipróbálnod!
Lifestyle
Bár a legnépszerűbb fogyókúrás ital kétségkívül az almaecetes- és a citromos víz, a TikTok-on most egy másik zsírégető „csodaszer” is felbukkant, amit az emberek előszeretettel fogyasztanak, ugyanis...
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?