Sztárok

„Minden olyannal foglalkozom most, amihez igazán kedvem van” – Erre az egy dologra mindig időt szakít Jakupcsek Gabriella

A népszerű műsorvezetőnél, Jakupcsek Gabriellánál nem telik el úgy nap, hogy ne fordítana időt a kedvenc hobbijára.

Sok dolgot csinál párhuzamosan

Jakupcsek Gabriella szakmai múltja egyedülálló, karrierje évtizedek óta töretlen, a munka pedig mind a mai napig örömöt okoz számára. A magyar televíziózás meghatározó alakja három gyermek büszke édesanyja: fiai – akik két unokával ajándékozták meg – mostanra felnőttek, s már a negyvenes éveiben járt, amikor várandós lett a kislányával. Noha a műsorvezetőnő ritkán beszél a magánéletéről, nemrég megosztott egy bensőséges információt és elárulta, mi az a dolog, amire – történjék bármi – minden nap időt szakít:

Szinte az egész országot bebarangolja Jakupcsek Gabriella, aki az utóbbi időben nem a kamerák kereszttüzében beszélget a legérdekesebb témákról, hanem cégeknél, közönségtalálkozókon igyekszik átadni mindazt a tudást, élettapasztalatot, amelyet több évtizedes rádiós- és televíziós múltja alatt felhalmozott. Azonban még így is jut ideje arra, hogy legkedvesebb hobbijának hódoljon.
Kattints a további képekért!

Jakupcsek Gabriella ritkán vállal el ilyet, azonban most az ünnepek alkalmából ő, valamint lánya és unokája szerepel a Story magazin címlapján.

Leadfotó: YouTube/Partizán

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.