Sztárok

Hosszú hallgatás után visszatért Jáksó László: keményen beszólt Sebestyén Balázsnak és Havas Henriknek is

Az 54 éves hajdani médiaszemélyiség pár évvel ezelőtt megnősült, és a nyilvánossággal is szakított: ma már száz százalékban civilnek számít - jelenleg informatikusként dolgozik -, de ha kérdezik, kertelés nélkül elmondja a véleményét a mai médiaipar prominens szereplőiről.

A képernyőről és az éterből is eltűnt

Hosszú évek óta nem hallhattunk Jáksó Lászlóról: az egykori rádiós és televíziós műsorvezetőről csupán annyit lehetett tudni, hogy nem olyan régen megnősült, a nyilvánossággal azoban szakított. A híresség most Ábrahám Róbert YouTube-műsorában, a Talk44-ben vendégeskedett, ahol elárulta, hogy informatikusként keresi a kenyerét és esze ágában sincs visszatérni a médiába. Évekkel ezelőtti visszavonulását a következőképpen indokolta meg: "Az egyik, hogy 54 éves vagyok, ennyi idősen az ember nem tudja ugyanazokat a vicceket hitelesen sütögetni, és ugyanazt a stílust sem tudja képviselni, de stílust váltani sem nagyon lehet a médiában. A másik ok, hogy nemcsak én léptem hátra, hanem a média is otthagyta az összes olyan embert, aki körülbelül velem egy időben létezett benne" - fogalmazott Jáksó.

A korábbi műsorvezető a beszélgetés során több korábbi kollégájáról is leszedte a keresztvizet: mindenekelőtt Havas Henrikről és Sebestyén Balázsról. "Havas egy hülye, egyem a szívét. Én nagyon kedvelem azóta is, de lássuk be, ő hülye" - mondta Jáksó az újságíróról, akivel hosszú éveken át együtt dolgozott a Heti hetes című műsorban.

Jáksó általánosságban is beszélt a jelenlegi szórakoztatóiparról. Nem fogalmazott meg derűs véleményt. "Vitray Tamás elmélete szerint, ha egy nagy szőrös s*gget mutatnának a televízióban, nyilván felháborodnának az emberek. Jönnének a levelek, telefonok. Kinn tartaná a tévé egy-két-három hónapig... és elfogynak a levelek. Még kinn tartja a tévé egy évig, majd leveszi. Ugyanaz a levéláradat jönne, csak azzal, hogy 'hol a s*ggünk'" - jegyezte meg szokásos, vitriolos-szarkasztikus stílusában az 54 éves híresség.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Utazás
Ha szeretnétek kimozdulni egy kicsit a családdal vagy a barátokkal húsvétkor, de még nem döntöttétek el, merre is mennétek szívesen, ez az 4 város csodálatos élményekkel vár titeket!
Sztárok
A színész-énekes-műsorvezető Miller Dávid őszintén vallott egykori függőségéről, amit úgy érez, a mobilja váltott ki. Mára tudatosan kezeli és osztja be idejét, és sikerült megtalálnia a képernyőidő...