Sztárok

Hosszú hallgatás után visszatért Jáksó László: keményen beszólt Sebestyén Balázsnak és Havas Henriknek is

Az 54 éves hajdani médiaszemélyiség pár évvel ezelőtt megnősült, és a nyilvánossággal is szakított: ma már száz százalékban civilnek számít - jelenleg informatikusként dolgozik -, de ha kérdezik, kertelés nélkül elmondja a véleményét a mai médiaipar prominens szereplőiről.

A képernyőről és az éterből is eltűnt

Hosszú évek óta nem hallhattunk Jáksó Lászlóról: az egykori rádiós és televíziós műsorvezetőről csupán annyit lehetett tudni, hogy nem olyan régen megnősült, a nyilvánossággal azoban szakított. A híresség most Ábrahám Róbert YouTube-műsorában, a Talk44-ben vendégeskedett, ahol elárulta, hogy informatikusként keresi a kenyerét és esze ágában sincs visszatérni a médiába. Évekkel ezelőtti visszavonulását a következőképpen indokolta meg: "Az egyik, hogy 54 éves vagyok, ennyi idősen az ember nem tudja ugyanazokat a vicceket hitelesen sütögetni, és ugyanazt a stílust sem tudja képviselni, de stílust váltani sem nagyon lehet a médiában. A másik ok, hogy nemcsak én léptem hátra, hanem a média is otthagyta az összes olyan embert, aki körülbelül velem egy időben létezett benne" - fogalmazott Jáksó.

A korábbi műsorvezető a beszélgetés során több korábbi kollégájáról is leszedte a keresztvizet: mindenekelőtt Havas Henrikről és Sebestyén Balázsról. "Havas egy hülye, egyem a szívét. Én nagyon kedvelem azóta is, de lássuk be, ő hülye" - mondta Jáksó az újságíróról, akivel hosszú éveken át együtt dolgozott a Heti hetes című műsorban.

Jáksó általánosságban is beszélt a jelenlegi szórakoztatóiparról. Nem fogalmazott meg derűs véleményt. "Vitray Tamás elmélete szerint, ha egy nagy szőrös s*gget mutatnának a televízióban, nyilván felháborodnának az emberek. Jönnének a levelek, telefonok. Kinn tartaná a tévé egy-két-három hónapig... és elfogynak a levelek. Még kinn tartja a tévé egy évig, majd leveszi. Ugyanaz a levéláradat jönne, csak azzal, hogy 'hol a s*ggünk'" - jegyezte meg szokásos, vitriolos-szarkasztikus stílusában az 54 éves híresség.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Lifestyle
Sokan töltik az okostelefonjukat maguk mellett az ágyban - írja a TWN.hu. Igen ám, de ez nemcsak a készülék, hanem a tulajdonosa számára is komoly veszélyeket rejt.
Lifestyle
A Nyilast pozitív energiák veszik körbe, használja ki őket! Napi horoszkóp.
Sztárok
1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.