Sztárok

Elcsattant a Nagy Ő első csókja, de olyan kellemetlen volt, hogy beleborzongsz: Jákob szabályosan elhúzódótt

Elcsattant a Nagy Ő idei évadának első csókja, azonban mindennek nevezhető, csak szenvedélyesnek sem, sőt, inkább kellemetlennek mondanánk.

Jákob megpróbált szabadulni

Talán kijelenthető, hogy Jákob Zoltán jóval visszafogottabb Nagy Ő, mint tavalyi "kollégája", Árpa Attila, így az idei évadban csak most csattant el az első csók és azt látva is inkább azt gondoljuk, bár ne történt volna meg.

A csütörtöki adásban Jákob Zoltán Virágot vitte randizni, aki tavaly Árpáné, idén "Miss Körömlakk" szeretne lenni, azaz tavaly Árpa Attila, idén pedig Jákob Zoltán szívéért is megküzd. A legutóbbi rózsaceremónián Virág kapta meg a hazatérés kulcsát, ami egy különleges randevúra jogosítja fel viselőjét.
Kattints a további képekért!

Forrás és fotó: TV2

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!