Jake Gyllenhaal Velencében sétálgatott, amikor belebotlott a saját hasonmásába - Fotó

A hollywoodi színész a Velencei Filmfesztivál apropóján érkezett a gyönyörű olasz városba, de nemcsak a mustrán tette tiszteletét, hanem turistáskodott is egy kicsit, ha már ott járt. Ekkor érte meglepő élmény a Donnie Darko címszereplőjét.

Elstartolt az idei Velencei Filmfesztivál

Szeptember elsején kezdetét vette a 78. Velencei Filmfesztivál, mely egészen 11-éig tart. Az idei mustra mindenképpen különleges abból a szempontból, hogy a zsűrielnöki pozíciót most először foglalja el dél-koreai filmes, méghozzá Bong Joon-ho személyében. A mozidirektor két évvel ezelőtt került a nemzetközi figyelem középpontjába, amikor bemutatták Élősködők című rendezését, mely aztán az akkori díjszezon nagy nyertesévé avanzsált. 2020-ban négy Oscar-díjat is bezsákolt (még a fődíjat is sikerült elhódítania), ugyanakkor Bong Joon-ho már korábbi munkái révén is jelentős ismertségre és rangra tett szert a filmművészetben, hiszen neki köszönhetjük A halál jele, A gazdatest és az Anya című formabontó dél-koreai produkciókat is. Zsűrielnökként bizonyára új, egyedi színt visz az itáliai mustrába.

Olaszországba természetesen seregnyi hollywoodi sztárt is várnak. Jake Gyllenhaal, a Donnie Darko, a Zodiákus és az Éjjeli féreg 40 esztendős sztárja például már meg is érkezett a vizek városába. A közkedvelt színész azonban nem csak szmokingban jelenik meg a velencei nyilvánosság előtt - ha már a megejtően szép itáliai városban járt, úgy döntött, turistáskodik is egy kicsit. Ekkor érte különleges élmény a hírességet.

Fotó: 123rf

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2