Sztárok

Iszak Eszter őszinte vallomása - Így sikerült elfogadnia önmagát

Meglepő szavak.

Nem volt mindig így

A VIVA TV egykori műsorvezetőnőjének gyermekkorában az volt az álma, hogy modell lesz, bejárja a világot azért, hogy minél több helyre eljusson. Talán kevesen tudják, de Iszak Eszti már 13 éves korától kezdve szerepelt tévéreklámokban és különböző reklámkampányokban, később pedig a modellkedésbe is belevágott: Milánóban kezdte, ezután pedig Kína, Japán, Hongkong és Thaiföld következett.

Eszter ma már magabiztosan mozog a kamerák előtt, de ez korántsem volt mindig így: a műsorvezetőnő még most sincs tökéletesen megelégedve külsejével.

Még nincs vége, lapozz!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.
Sztárok
Katalin hercegné egy énekesnek mesélt arról, hogy legidősebb gyermeke, György herceg 2022 óta imádja a szóban forgó együttes dalait.