Istenes Bence új szerepben bizonyít - köze sincs a médiához

Istenes Bencét sok szerepben láthattuk már, most azonban egy számára is új terepen bizonyít, amelynek köze sincs a médiához.

Labdarúgó lett Istenes Bencéből

Istenes Bence teljesen új szerepben próbálja ki magát, az új terület pedig igen távol esik a médiától. A stúdióból a szabadba megy, és most nem ötleteire, humorára lesz szüksége, hanem fizikai erejére, fürge lábaira.

Az ország egyik kedvenc műsorvezetője ugyanis igazolt futballjátékos lett, a Garboda PV Öskü csapatának középpályása lett, olvasható a klub Facebook-oldalán.

„Nagy szeretettel köszöntjük egyesületünk új igazolását Istenes Bencét! Új középpályásunknak kívánunk rengeteg győzelmet, boldog pillanatokat, reméljük már a hétvégén közös sikert ünnepelhetünk az Alsóörs csapata ellen! Hajrá Öskü" - olvasható a csapat legújabb Facebook-bejegyzésében.

Az is kiderült, hogy a népszerű sztár hogyan lett a csapat tagja.

Ádámmal jóban van a Bence és kérdezte tőle, nem jöhetne le focizni Ösküre. Edzett velünk, és azt kell mondjam, hogy jól mozog, ügyes. Az elmúlt években nem játszott nagypályán, de korábban többször is szerepelt különböző csapatokban

Istenes Bence focista lett.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: facebook.com/rtlklubofficial

Oldalak