Ismét Prince-t gyászolja a világ - Ma lenne 58 éves a nemrég elhunyt popsztár

Prince április 21-én a reggeli órákban vesztette életét, ám a szomorú hírt a hatóságok csak este közölték a nyilvánossággal. A tragikus hirtelenséggel elhunyt sztár ma ünnepelné az 58. születésnapját. Cikkünkben rá emlékezünk!

Túl sok fájdalomcsillapítót vett be

A világhírű popénekes, az 57 éves Prince április 21-én a reggeli órákban hunyt el otthonának egyik liftjében. Miután már órák óta nem hallottak felőle, alkalmazottai kezdték keresni, ők találtak rá az akkor már 6 órája holtan fekvő sztárra. A kiérkező mentősök természetesen mindent megtettek érte, de akkor már túl késő volt. Azon az estén milliók gyászolták, emlékére világszerte lila fénnyel világították meg a leghíresebb épületeket, köztük például az Eiffel-tornyot.

Hamar kiderült, hogy még sokat kell várnunk a patológiai vizsgálatok eredményére, ekkor még mindenki azt gondolta, Prince drogtúladagolásba halt bele. Június 2-án végre megérkezett a halottkém hivatalos jelentése, ebben pedig azt írta, a poplegenda egy fentanil tartalmú fájdalomcsillapító miatt vesztette életét. Ezt ő maga vette be, ám a mennyiségre nem figyelt oda eléggé. Halála baleset volt.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: time.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!