Sztárok

Szerinted mitől inspiráló egy nő? A Femcafe Inspiráló Nők 2022-es gála sztárvendégeit kérdeztük - videó

Az Inspiráló Nők Esjtének sztárvendégeit kérdeztük a sikerről, valamint arról, hogy számukra mitől lesz inspiráló egy nő.

A sztárok számára is fontos téma

2022. október 6-án, csütörtökön ismét – immáron negyedik alkalommal – a példaértékű nőket ünnepelte a Femcafe.hu az éves gálarendezvényén, az Inspiráló Nők Estjén, melyre idén a Magyar Zene Házában került sor. Az impozáns, figyelemfelkeltő épület nagy vendégsereggel népesült be az este folyamán, hiszen a jelöltek mellett számos közismert személy is tiszteletét tette a gálán – ide kattintva megtekintheted az összeállításunkat arról, milyen ruhákban érkeztek a vörös szőnyegre a hazai hírességek. Mivel a díjátadón olyan ösztönző női példaképeket mutattunk be, akiknek munkássága, teljesítménye és személyisége például szolgálhat a társadalom számára, az esemény alatt arról kérdeztük Sydney van den Bosch-t, Gelencsér Tímeát, Hódi Pamelát, Kárpáti Rebekát és Szilágyi Liliánát, hogy számukra mitől lesz inspiráló egy nő:

A Femcafe.hu negyedszer rendezte meg az Inspiráló Nők Díjátadót. Olyan ösztönző női példaképeket mutattunk be, akiknek munkássága, teljesítménye és személyisége például szolgálhat a társadalom számára. Ezúttal is hét kategóriában kerestük közöttük a leginspirálóbb nőket olvasóink segítségével. A kategóriák három-három jelöltjét előzetesen neves jelölőbizottság állította össze, olvasóink pedig egy hónapon keresztül online adhatták le szavazataikat a számukra legszimpatikusabb jelöltekre.

Leadfotó: Femcafe/ Kunos Attila

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.