Sztárok

Inspiráló Nők 2023 – Drávucz Rita: „Nekem nagyon inspiráló a kislányom tevékenysége, ő egy ritka genetikai rendellenességgel él”

Az Inspiráló Nők jelölőbizottságának tagja, Drávucz Rita őszintén vallott arról a Femcafe.hu-nak adott interjújában, hogy hogyan motiválja őt a mindennapok során 10 éves kislánya.

„Fontos, hogy az apró sikereket is megéljük és tudjuk ünnepelni”

November 29-én ismét díjazzuk az elismerésre méltó hölgyeket, akiknek munkássága példaként szolgálhat és értékeket közvetít mindannyiunk számára. A végső döntés az olvasóké, akik a szakmai jelölőbizottság által összeállított lista alapján tudnak szavazni ma, azaz november 14-e éjfélig a jelöltekre ide kattintva. Idén az Inspiráló Nők jelölőbizottságának tagja Esztergályos Cecília, Pataki Ági, Szente Vajk és Sajószegi Veronika mellett Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok vízilabdázó is, aki a Femcafe.hu-nak adott interjújában elárulta, melyik volt a kedvenc kategóriája és miért, valamint azt is megosztotta velünk, hogy kitől szerzi a mindennapok során az inspirációt. „Nekem nagyon inspiráló a kislányom tevékenysége. Ő egy ritka genetikai rendellenességgel él, és nagyon sokat kell fejlesztésre, sportra járnunk, terápiákra, és nagyon nehéz azt az egyensúlyt megtalálni, hogy valahol hagyjam, hogy gyerek legyen, és valahol pedig „nőj fel, hiszen saját magadért kell tenni a mindennapokban”. 10 éves kislányról van szó, úgyhogy igazából az ő küzdése segít nekem is abban, hogy márpedig soha ne adjam fel, és menjek előre” – részletezte a kérdésünkre adott válaszát Drávucz Rita. Íme a teljes beszélgetés:

Az esemény fő támogatója: Szerencsejáték Zrt.

Az esemény médiatámogatói: TV2 csoport, ATV csoport, Naphíre.hu

Az esemény kiemelt partnere a Nakama&Partners.

Idén Esztergályos Cecília is az Inspiráló Nők jelölőbizottságának tagja, így ő is részt vett az egyes kategóriák 3-3 döntősének kiválasztásában, ami nem meglepő, hiszen a színésznő szakmaisága, életútja és karrierje vitathatatlanul értékteremtő.

Leadfotó: Bognár Bogi

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az egészséges életmód, az állatvédelem és a környezettudatosság jegyében sokan döntenek úgy, hogy áttérnek a vegán étrendre, remélve, hogy ez energikusabb és kiegyensúlyozottabb életet eredményez...
Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...