Imádta, ha szeretik - Ma 4 éve, hogy elhunyt Mary Zsuzsi

Mary Zsuzsi szerelmi élete sohasem volt egyszerű, pályája során többször okozott botrányt választásaival. Nem volt ez másként akkor sem, amikor 2008-ban összejött egy nála 43 évvel fiatalabb férfival, akit a nyilvánosság előtt is bátran felvállalt. Az énekesnőt akkor rengetegen támadták, pedig másra sem vágyott, csak szeretetre és szerelemre. Mary Zsuzsi ma négy éve hunyt el.

Jóval fiatalabb férfiba szeretett bele

A Mama című dal előadója, Mary Zsuzsi 2008-ban, 63 évesen esett szerelembe egy nála 43 évvel fiatalabb férfival, az akkor 20 éves Tamással. Kapcsolatuk barátságként indult, ám lassacskán komolyabb érzések is kialakultak bennük egymás iránt. Közel két évig alkottak egy párt. A szerelem azonban, ahogy jött, úgy ment, ám a jó viszony megmaradt köztük.

„Nálam mindig csak az érzelmek számítottak, szerelemre születtem és szeretet nélkül élni nem tudok. nem azt nézem, hogy ki hány éves. Ha jól meggondolom, 22 éves koromban én már kétszeres mama voltam. Ha nekem azt mondta volna valaki, hogy te kis csitri, fiatal csajszi, tünés innen, akkor elájultam volna. Most akkor én miért ne vegyem komolyan azt a 21-22 éves férfit, aki tulajdonképpen már férfinak számít? Igazi barátság van köztünk.” – nyilatkozta Mary Zsuzsi az RTL Klubnak szakításuk után nem sokkal.

Az együtt töltött idő alatt számos nehézséggel kellett megbirkózniuk, ugyanis a nagy korkülönbség miatt rengeteg támadás érte őket. Sokan azt pletykálták például, hogy a fiatalember az énekesnő pénzére pályázik, de olyat is lehetett olvasni, hogy Tamás valójában a férfiakhoz vonzódik. Ő mindkettőt tagadta.

Újabb felháborodás tört ki, amikor a sajtóban olyan hírek jelentek meg, melyek szerint Mary Zsuzsi fiatal választottja az énekesnő előtt még sohasem volt nővel, ő volt számára az első.

"Nem tudtam, hogy Tamás még szűz, annyira tapasztaltnak tűnt. Ha tudom, zavarban lettem volna. Azt gondolom, ha 18 évesen valaki büntethető, akkor szerethető is. Nálam már nem jön a baba, Tamásnál pedig még nem jön. Nem vagyok önző, és nem is gondolunk a jövőre, ha el kell mennie, el fogom engedni" - mondta az énekesnő Hajdú Péternek a Frizbi című műsorban, 2009-ben.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Oldalak

  • 1
  • 2