Ilyen volt Szabó Győző és Rezes Judit titkos esküvője – itt az első fotó a nagy napról!

Szabó Győző és Rezes Judit 17 év után házasodtak össze. Az esküvő a legnagyobb titokban történt, amiről azóta újabb és újabb részletek derültek ki, most pedig az első fotó is felkerült Győző közösségi oldalára.

Sokáig nem akadt tökéletes időpont az esküvőre

Egy romantikus magyarországi kistelepülésen házasodott össze Szabó Győző és Rezes Judit, méghozzá mindenféle fényűzést mellőzve 2021. augusztus 27-én. A pár 17 éve van együtt, és ebből 7 éve voltak jegyesek, de sajnos mindig közbejött valami, ami miatt halogatni kellett a nagy napot.

„Az élet sok megpróbáltatás elé állított minket. Volt, amikor az sem volt biztos, hogy együtt akarunk maradni, aztán jöttek a gyerekek, ingatlant vásároltunk. Mostanra lett természetes minden. Ránéztünk a naptárunkra, és kiderült, ha most nem tartjuk meg az esküvőt, akkor megint egy évet csúszik a munkáink miatt.” – idézte házaspárt a HOT! magazin.

Ráadásul az elmúlt években több tragédia is érte a színészpárost. Négy évvel korábban Judit édesapja hunyt el, tavaly pedig Győző veszítette el az édesanyját. Aztán közbejött a járvány is, de e téren megérte várniuk, hiszen így legalább együtt lehetett a család a jeles a napon, Judit 98 éves nagymamájával együtt.

Lapozz tovább, a cikk folytatódik!

leadkép: instagram

Oldalak

  • 1
  • 2