Műteni kellett a világhírű színésznőt, a méhét is kivették: a kórházban mesélte el, mi történt

Amy Schumer a napokban operáción esett át, a kórházban töltött időszakról és az állapotáról pedig részletesen beszámolt az Instagramon.

Kórházba került

Az amerikai stand-up komikus és színésznő a kendőzetlenül őszinte, obszcén és önkritikát sem mellőző humorával lopta be magát az emberek szívében, a hazai közönség azonban a Túl szexi lány vagy a Kész katasztrófa! című filmekből ismeri elsősorban. A szőkeség az Inside Amy Schumer sketch comedy sorozat létrehozója, a műsor pedig a Comedy Centralon debütált 2013-ban és Peabody-díjat is nyert – Schumert a munkájáért öt Emmy-díjra jelölték, melyből egyet 2015-ben meg is nyert. A legfrissebb hírek azonban sajnos nem egy újabb elért sikeréről számoltak be, hanem arról, hogy a színésznő komoly műtéten esett át: nézd meg a galériánkat, eláruljuk a részleteket!

Schumer az Instagram oldalára töltött fel egy fotót magáról kórházi hálóingben, illetve posztolt egy videót is, melyben elmondta, hogy az endometriózis következtében eltávolították a méhét, ugyanis legalább harminc csomót találtak benne és vérrel is megtelt. A betegség a vakbelét is megtámadta, így az orvosok azt is kivették a műtét során. A videót a férje készítette róla az operáció utáni reggelen, a színésznő pedig a bejegyzésben hozzáfűzte, hogy azok, akik a menstruációjuk alatt komoly fájdalmakkal küzdenek, vegyék komolyan és menjenek el orvoshoz, mert nagy eséllyel állhat endometriózis a háttérben.
Kattints a további képekért!

Iszak Eszti nagyon nehéz időszakon van túl, ugyanis az elmúlt években egy igen komoly betegséggel küzdött. Történetével most szeretné felhívni mindenki figyelmét arra, hogy testünk jelzéseit nagyon komolyan kell venni.

Leadfotó: Profimedia

Oldalak