Döbbenetes részletet szúrtak ki a sasszemű internetezők: egészen meglepő, mit rejt III. Károly király irodája

A királyi család rajongói egy friss videónak köszönhetően észrevették, hogy számos különleges tárgy található III. Károly irodájában – egyetlen dologra azonban senki sem számított.

Nem csak III. Károly megjegyzése miatt volt érdekes a találkozó

III. Károly király 2022. szeptember 8-án az édesanyja, II. Erzsébet halálát követően lett automatikusan az Egyesült Királyság új uralkodója, hivatalosan pedig 2023. május 6-án, szombaton fogják megkoronázni a londoni Westminster-apátságban. Miután szeptember 10-én brit királlyá nyilvánították, a korábbi walesi herceg szinte azonnal munkába állt: édesanyja távozása után egyből kiadott egy közleményt, és már a hivatalos portréja is elkészült, a napokban pedig sor került az első közös audienciájára Liz Truss miniszterelnökkel, ami igencsak szokatlanra sikeredett. Többen felkapták a fejüket III. Károly szavaira (főként a „Back again, dear oh dear!” megjegyzésére, ami lényegében azt jelenti, hogy „A csudába, szóval újra visszajöttél”), melyek egyértelműen azt mutatják, az uralkodó a háta közepére sem kívánta a találkozót. Néhány szemfüles internetező azonban nemcsak III. Károly kijelentésére figyelt fel, hanem egy különleges tárgyra is, amit a király az irodájában helyezett el.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.