Így nézett ki két hónapja Hilaria Baldwin, megmutatta most hogy fest!

Előtte-utána.

Baba

Áprilisban közölték, ötödik gyermeküket várják, szeptember elején pedig jött az örömhír, a pici megérkezett. Elsőkörben annyi derült ki róla, hogy egy kisfiú, akiről egy képet is posztolt a büszke pár az anyuka, Hilaria közösségi oldalára - írja a TWN.hu. Hogy mikor érkezett pontosan és mi a neve? A sztárpár akkor egy kis türelmet kért, majd nem sokkal később lerántották a leplet a részletekkel kapcsolatban. Azóta Hilaria egyik ámulatból a másikba ejti a rajongóit.

Csoda

Két nappal születése után meg is érkezett az első profi babafotó a piciről, és természetesen Alec és Hilaria elárult mást is, ami már sokakat érdekelt. A pici az Eduardo Pau Lucas Baldwin nevet kapta, aminek különös jelentése van: "a béke és a fény gazdag őre". De most nem ezért robbant fel a sztáranyuka oldala, Hilaria a szülés előtt, szeptember 8-án XXL-es pocakot posztolt, most, kisfia kéthónapos születése apropóján megmutatta, ő hogy fest a szülés után.

A pici az Eduardo Pau Lucas Baldwin nevet kapta, aminek különös jelentése van: "a béke és a fény gazdag őre". A kisfiú szeptember 8-án, 19:45-kor jött a világra. 3400 grammal. Az édesanya két nappal a szülés után már megmutatta magát...
Kattints a további képekért!

Címlapfotó: profimedia - reddot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!