Csinos nő lett belőle: így néz ki ma Bill Clinton lánya, az egykor csúnyácska Chelsea

Chelsea Victoria Clinton átalakulására érdemes vetni egy pillantást.

Egészen máshogy festett akkor és most

Bill Clinton egykori amerikai elnök még egyetemi tanulmányai alatt ismerte meg későbbi feleségét, Hilaryt, akivel 1975-ben kötötték össze életüket, öt évvel később, 1980-ban pedig megszületett lányuk, Chelsea Clinton is, akinek sosem lett testvére, így anyuci és apuci egy szem gyermeke. Chelsea-vel rengeteget foglalkozott anno a sajtó, ugyanis a lány tinédzserkora nem volt éppen szerencsés, ha a külsejét vesszük figyelembe: csúnyácska lányként sok negatív kritikát kapott, amin nem segített göndör, torzonborz haja, illetve fogszabályzója sem, a pattanások pedig rengeteg fejtörést okoztak számára abban az időben. Nagy szerencséjére azonban rengeteget változott az évek alatt, immáron 41 éves és csinosabb, mint valaha: nyoma sincs az egykori szégyenlőségnek és fura stílusnak, ma már bátran mutatkozik a nyilvánosság előtt – az önbizalomra pedig van is oka, galériánkban mutatjuk, hogy néz ki most!

Chelsea Clinton igazi nővé vált az évek alatt: kellemetlen viselkedése kifinomult, elegáns tartásba csapott át, karrierje pedig lenyűgözte nemcsak a családot, de a világot is. Chelsea gyerekkönyvíróként dolgozik, de kivette a részét anyja elnökválasztási kampányából is még 2016-ban.
Kattints a további képekért!

Vilmos és Katalin kapcsolatát mindenki tündérmesének képzeli, ám első találkozásuk közel sem volt szerelem első látásra.

Leadfotó: 123rf

Oldalak