Sztárok

Így köszöntötték a legnagyobb zenei óriások Paul McCartney-t a 80. születésnapján

Paul McCartney, az ex-Beatles tag és szólózenész június 18-án, szombaton töltötte be 80. születésnapját, alig pár nappal azután, hogy befejezte rövid, amerikai turnéját.

Ringo Starr ajándéka a béke és a szeretet

Sir Ringo Starr, Bruce Springsteen és Ronnie Wood is azok közé tartozott, akik felköszöntötték a jeles nap alkalmából, sőt Jon Bon Jovi több, mint 50 ezer rajongó segítségével a Happy Birthday-t is elénekelte neki.

„Azt mondják születésnapod van, boldog születésnapot Paul! Legyen szép napotok, béke és szeretet. Szeretettel Ringo és Barbara. Béke és szeretet!”

Ezekkel a szavakkal köszöntötte Ringo Starr egykori bandatársát és régi barátját a 80. születésnapján a Twitteren. Bár a Beatles utolsó két élő legendái között korántsem volt mindig „béke és szeretet”, barátságuk azóta is megmaradt.

Meglepetés a színpadon

Jon Bon Jovi úgy gondolta, nem adja alább egy születésnapi „szerenádnál” és a new-jersey-i fellépésen meglepte barátját a színpadon. A Twitteren megosztott képekből és videókból lászik, ahogy Jon léggömbökkel sétál a színpadra, majd azt mondja „Tudom, hogy valakinek születésnapja van”, amire a meglepett Paul megfordult, majd a két barát öleléssel köszöntötte egymást. A Livin’ On A Prayer énekese ezután arra biztatta a közönséget, hogy csatlakozzanak és énekeljék együtt a Happy Birthday-t az ünnepeltnek.

A cikk folytatódik a következő oldalon

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Ha nyomon követed a közösségi média világában felbukkanó legújabb trendeket, valószínűleg már te is találkoztál a körömtetoválással.
Lifestyle
A zuhanyzás befejeztével a lefolyónál éktelenkedő hajcsomót megpillantani sosem kellemes élmény. Sőt, olykor akár egészen stresszes felfedezés is lehet, milyen sok hajszál hullott ki egyetlen...
Lifestyle
Romantikus kapcsolataink életünk meghatározó részét képezik, mint ahogy munkahelyünk is, hiszen napjaink felét itt töltjük. Nem csoda hát, ha ez a kettő néha egybeforr egy-egy különös álmon keresztül...