Így köszöntötték a legnagyobb zenei óriások Paul McCartney-t a 80. születésnapján

Paul McCartney, az ex-Beatles tag és szólózenész június 18-án, szombaton töltötte be 80. születésnapját, alig pár nappal azután, hogy befejezte rövid, amerikai turnéját.

Ringo Starr ajándéka a béke és a szeretet

Sir Ringo Starr, Bruce Springsteen és Ronnie Wood is azok közé tartozott, akik felköszöntötték a jeles nap alkalmából, sőt Jon Bon Jovi több, mint 50 ezer rajongó segítségével a Happy Birthday-t is elénekelte neki.

„Azt mondják születésnapod van, boldog születésnapot Paul! Legyen szép napotok, béke és szeretet. Szeretettel Ringo és Barbara. Béke és szeretet!”

Ezekkel a szavakkal köszöntötte Ringo Starr egykori bandatársát és régi barátját a 80. születésnapján a Twitteren. Bár a Beatles utolsó két élő legendái között korántsem volt mindig „béke és szeretet”, barátságuk azóta is megmaradt.

Meglepetés a színpadon

Jon Bon Jovi úgy gondolta, nem adja alább egy születésnapi „szerenádnál” és a new-jersey-i fellépésen meglepte barátját a színpadon. A Twitteren megosztott képekből és videókból lászik, ahogy Jon léggömbökkel sétál a színpadra, majd azt mondja „Tudom, hogy valakinek születésnapja van”, amire a meglepett Paul megfordult, majd a két barát öleléssel köszöntötte egymást. A Livin’ On A Prayer énekese ezután arra biztatta a közönséget, hogy csatlakozzanak és énekeljék együtt a Happy Birthday-t az ünnepeltnek.

A cikk folytatódik a következő oldalon

Oldalak

  • 1
  • 2